To je to što me zanima!

Navijački neredi na ulicama pa bakljada na stadionu Varteksa

Došlo je do manjih izgreda, no policija sve ima pod nadzorom. Nekoliko ih je i privedenih i bit će zadržani u stanici, potvrdili su iz PU varaždinske nakon što su upotrebljeni i penderci
Vidi originalni članak

Rijeka i Dinamo danas su igrali finale Hrvatskog nogometnog kupa (3-1) na Gradskom stadionu u Varaždinu. I prije same utakmice policija je imala posla zbog obračuna u Zagrebačkoj ulici.

Policija je na kraju huligane morala razdvajati pendrecima.

- Navijači, ne znam točno koje skupine, krenuli su u hordi prema drugoj protivničkoj skupini jer se nekoliko njih potuklo. Na to je stigla interventna policija i počeli su se rastrčavati. U jednom momentu nekoliko policajaca pendrekom je udarilo navijače i krenula su vrijeđanja, no nije išlo dalje, tu su se zaustavili - rekla je čitateljica za varaždinski.hr.

- Došlo je do manjih izgreda, no policija sve ima pod nadzorom. Nekoliko ih je i privedenih i bit će zadržani u stanici - potvrdili su iz PU varaždinske.

Neredi su se nastavili na utakmici. Veći dio susreta je bio miran, ali onda je BBB u 70. minuti bacio baklje na travnjak i sudac Vučemilović-Šimunović poslao je igrače na pauzu dok se situacija ne smiri.

Utakmica je nastavljena nekoliko trenutaka kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 01.06.2017.

    Ovo je jedan od najjačih videa koji prikazuje tučnjavu navijača! Brate mili onaj koji je je ovo snimao treba dobiti Oskara za režiju i za životno djelo a onaj novinar koji je postavio ovaj video treba se zapitati da nije promašio profesiju. Znam da ču dobiti žuti karton i da če mi obrisati komentar jer sam kritizirao bezgrešne novinare ali ovo je toliko retardirano da nisam mogao odoljeti da ne kažem što mislim!

  • uvijekkontra 01.06.2017.

    Jeba Rijeka najdomoljubniji klub......

  • jdn 01.06.2017.

    i sto bi ja to trebao gledati ili bolje vidjeti na tom video????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare