To je to što me zanima!

Navijački rat u Srbiji: Specijalci na ulici, navijač se bori za život

U posljednja dva mjeseca sukobi navijača Partizana i Crvene zvezde sve su češći, a u sinoćnjem je jedan navijač upucan u trbuh i liječnici se još bore za njegov život
Vidi originalni članak

Strasti između navijača Partizana i Crvene zvezde u Beogradu nikako da se smire. Noćas je u sukobu u Novom Beogradu nakon opće tučnjave u kojoj je korišteno i vatreno oružje jedan navijač teško stradao. Mladić (19) je ranjen u trbuh te se liječnici još bore za njegov život, javljaju mediji u Srbiji.

Sukob dvije navijačke skupine navodno je dogovoren u novobeogradskom Bloku 61, a u sukobu je uz vatreno oružje korišteno i kamenje, čelične cijevi... Ukratko, sve što se huliganima našlo pri ruci.

Ubrzo nakon tučnjave na ulice je izašla interventna policija naoružana automatskim puškama i smirila podivljale navijače dva beogradska kluba.

Srpski mediji pišu kako je ovo samo nastavak žestokih sukoba Delija i Grobara u posljednja dva mjeseca. Sve je počelo pokušajem Delija da uđu na južnu tribinu stadiona Partizana i oduzmu zastave Grobarima, a nastavilo se prije dva tjedna kada su Delije ponovno napale navijače Partizana.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • depeche_mode 11.06.2017.

    Prije rat za narko podzemlje a ne za nogomet i te šeme

  • ruzmarin 09.06.2017.

    Samo sloga srbe spašava, izgleda da im nema spasa!

  • 09.06.2017.

    veliki neredi

Komentiraj...
Vidi sve komentare