To je to što me zanima!

Navijam za Federera, ali fakat nije u redu tako trolati Novaka

Što se kapitala tiče, Ivanišević, Iva Majoli i Čilić su šampioni s greškom, dok je Janica Kostelić kapitalu bila teeeeeški pain in the ass. Njih se trpi, ako se već mora, i nastoji ih se skloniti s puta, ako se ikako može. Često ih se baš teško ošteti, a koji put im se klip pod noge baci - po pravilima
Vidi originalni članak

Prije jedanaest godina sam napisao da je Bruno Marić utakmicu Hajduk - Dinamo sudio tako dobro, da se to može ocijeniti mijenjanjem pravila, ne nogometa, nego "igre", usred natjecanja. Navijači Hajduka bili su nezadovoljni jer je "sudio što se ne sudi". Čovjek je naprosto svirao po knjizi, a ne po nepisanim pravilima. (Kasnije mi je rekao, a potvrdio mi je to i njegov prijatelj, da mi je poslao email. Da se pokajao čim je stisnuo "send" i da je sretan što se mail misteriozno izgubio u bespućima servera, da ga je sam Bog spasio, jer bi zbog svega što je izlajao sigurno stradao. Nije mi htio reći što je napisao. Pa, Bruno, ako je dovoljno vremena prošlo, javite se.)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novak Đoković je diskvalificiran jer mu se presudilo po knjizi, a ne po nepisanim pravilima. Dobra je oklada da Federara ili Nadala ne bi diskvalificirali ni da su jače napucali sutkinju. Da bi se njima sudilo po nepisanim pravilima, kao Jordanu ako je u zadnjim sekundama i preočito faulirao jer više se love vrti ako Chicago pobjeđuje, kao što ni Messi ni Ronaldo ne dobiju crveni iako ga zasluže, jer ih publika želi gledati.

Što se Đokovića tiče, u konkretnom slučaju naprosto su primijenjena pravila. Dan poslije, podnio je više nego gospodski.

Međutim, globalna redaljka na njemu stvarno je previše. Skoro da nema šuše ni slavnog, a manjeg od Đokovića, koji nije iskoristio pet minuta naslađivanja i osvajanja jeftinih bodova inzistirajući na dosljednom poštovanju pravila koje će, skoro sto posto, zaboraviti čim interes kapitala bude suđenje velikanima po nepisanim pravilima.

Kao što menadžeri podmićuju izbornike da makar pozovu dečka u reprezentaciju, ili mu daju samo minutu, jer lakše je prodati igrača makar samo sjedio na klupi ili igrao tek minutu, tako je ipak lakše prodavati Federera i Nadala ako jedan od njih dvojice ima najviše osvojenih Grand Slamova, a ne Đoković.

Što se kapitala tiče, Ivanišević, Iva Majoli i Čilić su šampioni s greškom, dok je Janica Kostelić kapitalu bila teeeeeški pain in the ass. Njih se trpi, ako se već mora, i nastoji ih se skloniti s puta, ako se ikako može. Često ih se baš teško ošteti, a koji put im se klip pod noge baci – po pravilima.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Texwiller 12.09.2020.

    Moze on imati i 30 GS al nikad ne moze biti voljen ko Sampras. Monika Graf Agasi Boba.Navratilova .

  • 12.09.2020.

    Iako je osvojio samo jedan veliki turnir Ivanišević je u svoje vrijeme, pa čak još i danas bio popularniji od Đokovića. Hrvati su u tenisu na puno boljem glasu od srba! Vjerojatno zato što je u podsvjesti gledalaca zemlja za koju Đoković nastupa bila bombardirana od Nato saveza, dok su Hrvati tada bili žrtve! Poznato je da je Đoković kao veliki talenat mogao birati za koju će zemlju igrati. Mislim da je imao loše savjetnike ali sada je za sve kasno

  • 12.09.2020.

    Kako prostreš, tako ćeš i leći. Ili bi trebalo dignuti spomenik Chokeovicu za to što je napravio? Tenis je gospodski sport, a njemu došlo na naplatu divljaštvo koje izvodi gotovo svaki meč nekažnjeno, ali za sve postoji prvi puta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare