To je to što me zanima!

Navikla na pijesak u gaćicama: Ruska boginja Klišina na plaži

Na mitingu u Srbiji kamerman se malo zanio pa je Dariju Klišinu snimao od struka nadolje. Gdje god se pojavi, atraktivna ruska skakačica u dalj mami uzdahe. Da je fanovi ne zaborave, javila se s plaže
Vidi originalni članak

Izdala je Rusiju, tako su to barem shvatili na istoku kad je nastupila u Riju, dok mnoge njezine sunarodnjakinje nisu smjele zbog skandala o dopingu i umiješanosti ruskih organa koji su sve godinama odobravali i zataškavali.

Darija Klišina (26) dobila je 'popust' jer živi u SAD-u, tamo trenira i prolazi dopinške testove što je bio jedan od uvjeta da smije nastupiti u Brazilu. Gdje god se pojavi, prekrasna ruska skakačica u dalj podiže prašinu.

Jedino se kamere spuštaju.

 

Recimo, na mitingu u Srbiji nedavno, kamerman se malo zanio pa je snimao Klišinu od struka nadolje. Ruskinji to nije previše smetalo. A da je fanovi ne zaborave, objavila je fotografije s plaže na Floridi gdje uživa i priprema se za novu sezonu. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 04.05.2017.

    zgodna

  • štokavac 03.05.2017.

    Opet vi propagirate pornografiju umjesto sporta. Ako želite biti erotski magazin, budite pošteni i otvorite rubriku erotika ili slično, u sportu tome nema mjesta.

  • MAX 2010 03.05.2017.

    dobro prerušen dečec........glumi šmrkljicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare