To je to što me zanima!

NBA: Cleveland drugu godinu u nizu izborio finale doigravanja

Košarkaši Cleveland Cavaliersa prvi su finalisti doigravanja NBA lige nakon što su u šestoj utakmici finala Istočne konferencije pobijedili na gostovanju Toronto Raptorse 113-87
Vidi originalni članak

Košarkaši Clevelanda s uvjerljivih su 113-87 svladali domaći Toronto u šestoj utakmici doigravanja, drugu godinu zaredom osvojili naslov najbolje momčadi Istočne konferencije te izborili mjesto u velikom finalu NBA lige.

LeBron James ubacio je 33 koša uz 11 skokova i šest asistencija za proboj u svoje šesto uzastopno NBA finale, a sedmo u karijeri. Kyrie Irving postigao je 30 poena uz devet asistencija, a Kevin Love završio je dvoboj s 20 koševa i 12 skokova.

Kyle Lowry s 35 poena predvodio je strijelce domaće momčadi koja nije uspjela i treću seriju zaredom odvesti do sedme utakmice.

Igrači Clevelanda bi već u noći sa subote na nedjelju (3 sata ujutro) po hrvatskom vremenu mogli saznati ime suparnika u finalu ako Oklahoma City pred svojim navijačima uspije svladati Golden State u šestoj utakmici finala Zapadne konferencije.

NBA doigravanje - konferencijska finala

ISTOK

  • Toronto - Cleveland 87-113
    (Cleveland je pobijedio 4-2)
Idi na 24sata

Komentari 33

  • Paul_George_13 28.05.2016.

    Nije stvar u tome sto je LeBron u svom 6. finalu zaredom, fuckas njega, stvar je u tome da je i James Jones u 6. finalu zaredom, a covjeka niko ne spominje hh

  • wwww 28.05.2016.

    Sve očekivano osim ove dvije pobijede Toronta,bilo je u predviđanjima eventualno jedna pobjeda ali ekipa Raptorsa se pokazala jačom i homogenijom ekipom sa sjajnom publikom i sa ove dvije pobijede osvijetlila košarkaški obraz istoku.I ako Cavsi slučajno osvoje naslov tada se ne može pisati da je istok loš jer tradicionalno ekipe istoka će se uvijek u doigravanju pokazati srčanijim od ekipa zapada,iako se na zapadu zadnjih 15-tak god.igra bolja košarka.I jedna vijest za koju sam se jučer nasmijao je ta da je Mike D'Antoni postao trener Rocketsa,tako da ćemo imati u slijedećoj sezoni npr.Gsw/Houston 500 koševa na utakmici i s ovom potezom se vidi koliko je uprava Houstona idiotska a činjenica govori u slučaju Lakersa,kada je tadašnji igrač Lakersa Jodie Meeks začuđeno upitao trener D'Antonia,zašto konstantno gube a protivnicima redovito daju preko 100/110 koševa,tada mu je legendarni klaun rekao;Možda je do obrane.

  • ax.pato7 28.05.2016.

    Ma sta ti pricas Lasinja??? Spursi su izgubili dvije utakmice od OKC koje su bile u egalu,bilo je dudackih gresaka i svega,takonda je to vrlo lagano moglo i otic na stranu spursa. U svakom slucaju cestitke OKC na prolazu,iako sam veliki fan spursa,i zelim im da razbiju GSW i osvoje,u szo ne sumnjam ako uđu u finale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare