To je to što me zanima!

NBA: Manu Ginobili opet zabio za pobjedu Spursa

Argentinski košarkaš odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za San Antonio. Protiv Wolvesa je ubacio 44 poena te zabio za konačnih 100-99
Vidi originalni članak

Prvaci NBA lige San Antonio Spursi jedva su pobijedili na gostovanju kod najlošije momčadi Zapadne konferencije, Minnesota Timberwolvesa. Kao već mnogo puta u aktualnoj sezoni, pobjednički koš za Spurse zabio je Manu Ginobili. Šest sekundi prije kraja Argentinac je poentirao za konačnih 100-99, dok je na drugoj strani terena neprecizan bio Telfair. Ginobili je doista odigrao maestralno, a zabio je 44 poena uz tri skoka i četiri asistencije. Važnu ulogu u pobjedi Spursa odigrao je i Tim Duncan s 24 poena i 14 skokova.
- Ginobili je kalibar All Stara. Uvijek kad se lomi utakmica on će na sebe preuzeti odgovornost - oduševljen je Argentinčevom predstavom bio trener San Antonija, Gregg Popovich.
U preostale dvije utakmice večeri Houston se doma lako obračunao s Miami Heatom i slavio 112-100, a domaću pobjedu upisao je i Portland protiv Seattlea (92-88). Rocketsi su u prvoj četvrtini protiv Heata ubacili čak 41 poen, a gostima nisu previše pomogla 33 poena i 11 asistencija Dwyanea Wadea. Tracy McGrady za Houston je zabio 23 poena uz 10 dodavanja.

Minnesota - San Antonio 99-100, Portland - Seattle 92-88,
Houston - Miami 112-100

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare