To je to što me zanima!

NBA zvijezda 'snimila' Mišuru: Najljepša je košarkašica ikad

I košarkaš Chicago Bullsa Nate Robinson otkrio je ljepotu Antonije Mišure. Naša košarkašica toliko je oduševila NBA zvijezdu da je priznao kako je najljepša ikad
Vidi originalni članak

Nakon što ju je američkim čitateljima predstavio Bleacher Report, za Antoniju Mišuru zanimanje je pokazao i košarkaš Chicago Bullsa, Nate Robinson. Antonijina ljepota toliko je oduševila Robinsona da je na Twitteru priznao kako je 'vjerojatno najljepša ikad'.

- Vau, Antonija Mišura je vjerojatno najljepša košarkašica ikad koja je obula tenisice - napisao je Robinson.

Podsjetimo, Bleacher Report proglasio je Mišuru najljepšom ženom Olimpijskih igara i prije no što su Igre počele. U svom tekstu novinar je predvidio da će Mišura uskoro zavladati medijskim prostorom zahvaljujući svojoj nesvakidašnjoj ljepoti. Robinson sigurno nije prva zvijezda koja je 'snimila' Mišuru, no prvi je koji je to i javno priznao.

A da Antonija nije samo ljepotica koja je u Londonu tek tako dokazala je jučer u utakmici protiv Češke. Mišura je u igru ušla u trećoj četvrtini i u kratkom vremenu koliko je provela na parketu pokrenula preokret. Fantastičnim pritiskom na češke igračice ukrala je jednu loptu, a nakon toga zabila iz slobodnih bacanja te u solo prodoru napokon zabila i iz igre.

Inače, Robinson je bivši košarkaš New Yorka, Bostona, Oklahome, Golden Statea, a od srpnja ove godine igra za Bullse. Proslavio se što je u natjecanjima u zakucavanju pobijedio čak tri puta, a visok je samo 175 centimetara. Niži je od Mišure puna tri centimetra.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Capafiori 02.08.2012.

    Nije on bedast i bogme mu je "snimka" dobra. Em je lijepa, em izvrsno igra - kud ćeš bolje kombinacije. Antonija, sruši ih tim svojim čarobnim osmjehom, a dotuci igrom.

  • Schwarzenegger 02.08.2012.

    Nije košarkaški talenat nikada bila, ali djevojka se bori, svaka joj čast. Za nju nema izgubljene lopte. Ako ćemo o njenoj ljepoti i ženskim atributima, moram priznati da ima stvarno lijepo lice, te dobru guzu, dok joj samo ale veće grudi.

  • christy 02.08.2012.

    pa na onim "profi" fotkama baš izgleda droljasto,al na terenu i bez loše šminke izgleda fantastično! a bome ima i predivno tijelo...a kako tek igra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare