To je to što me zanima!

Ne brine o transferu: Rakitić i Raquel rade akrobacije na plaži

Kakvi transferi, kakve brige... Čovjek je Barcelonin igrač i uživa u odmoru dok može. Ostalo su sve nagađanja kakvih su prijelaznih rokovi puniji nego službenih informacija
Vidi originalni članak

Počelo je još prošle zime, a 'zalaufalo' se pred kraj sezone 2018/19, posebno nakon šokantnog ispadanja u Ligi prvaka od Liverpoola...

Barcelona ide u redizajn momčadi, a među onima na čijoj će se prodaji zaraditi je i naš Ivan Rakitić. U glasinama ga se seli od Italije preko Engleske do Njemačke.

Rakitić je nekoliko puta izjavio kako ima još dvije godine ugovora, a nema ni najmanju želju odlaziti s Nou Campa. Vatreni veznjak istaknuo je kako je savršeno miran jer sve te kombinacije o njegovom odlasku postoje samo i jedino u medijskim špekulacijama.

I čovjek živi onako kako i govori. Supruga Raquel Mauri na svom je IG profilu otkrila dio "priprema" koje Raketa obavlja prije nego što on, Messi i društvo krenu sa nizanjem kilometara u pripremi slijedeće sezone:

Kakvi transferi, kakve brige... Čovjek je Barcelonin igrač i uživa u odmoru dok može.

Ostalo su sve nagađanja kakvih su prijelaznih rokovi puniji nego službenih informacija o već potvrđenim i zgotovoljenim transferima.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SickFluf 13.07.2019.

    papuča

  • 13.07.2019.

    nek vjezbaju:)

  • jelena jesenski 13.07.2019.

    Zar ovi sa sobom stalno vode fotografe?Normalno je da ljudi koji su eksponirani u bilo kojoj grani sporta, umjetnosti, znanosti privatne trenutke zadrzavaju daleko od publike...ovo naslikavanje u privatnom zivotu, i guranje čitateljstvu pod nos vrlo osobnih trenutaka u krugu obitelji, i to u ogromnim kolicinama i svakodnevno, dokaz je neke cudne situacije,mozda nesigurnosti,ali i primitivizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare