To je to što me zanima!

Ne ide bez Nikice: Hull City u 10 utakmica ne zna za slavlje

U 10 utakmica bez Jelavića Hull niti jedanput nije pobijedio. S Jelavićem u ekipi u 22 utakmice pobijedili su šest puta, sedam puta su remizirali i devet puta izgubili...
Vidi originalni članak

Hull City u subotnjem kolu Premiershipa gostuje kod Crystal Palacea. Hull se nalazi na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u ligi i sljedeće sezone. Ali Leicester ima isti broj bodova na 18. mjestu, a QPR i posljednjeplasirani Burnley imaju dva boda manje. 

Nikica Jelavić, najbolji strijelac Hull Cityja u povijesti, ne može pomoći svom klubu u borbi za ostanak zbog ozljede koljena. Nikica je vjerojatno izgubljen do kraja sezone, a pogled na statistiku pokazuje kako je Hull bez našeg napadača druga momčad.

U 10 utakmica bez Jelavića Hull niti jedanput nije pobijedio. S Jelavićem u momčadi u 22 utakmice pobijedili su šest puta, sedam puta su remizirali i devet puta izgubili, zabili su 23 gola. Bez Nikice odigrali su 10 utakmica, izgubili sedam, tri susreta su remizirali, a zabili su tek šest golova...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 24.04.2015.

    on će ima kao pomoći

  • VelezMostar 24.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • 1965 24.04.2015.

    jadni su oni sa nikicom i bez njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare