To je to što me zanima!

Ne ide mu geografija: Golmanu Zvezde Knin nije u Hrvatskoj...

Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin, kaže Borjan
Vidi originalni članak

Kanađanin Milan Borjan (30) prvi je golman srpskog prvaka Crvene zvezde i kao takav, osim igrama na terenu, mora pronaći način kako se zbližiti s Delijama.

Ne bira sredstva što i dokazuje elementarno nepoznavanje geografije.

'Kako bi sebe opisao, rođen si u Hrvatskoj, živiš u Srbiji, a braniš za Kanadu?', upitao ga je novinar B92 na što je golman odgovorio:

- Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - objasnio je svoju teoriju. 

Danas brani za Kanadu.

- Nemoguće je da branim za Srbiju jer imam već 40 nastupa za Kanadu. Tamo se dobro osjećam, uklopio sam se u sustav i imamo velike planove - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 18.05.2018.

    koja budala....

  • Davidlang 09.05.2018.

    Bravo Milane! Jednog dana ce se vratiti knin gdje mu je i mjesto! "U" stase nece dugo vise..

  • blokirani_lovac 09.05.2018.

    A sta pise na osobnim podacima onih koji su rodjeni za vreme Juge....? Ne pise vise Jugoslavija vec Hrvatska !!! Tu vam nista nije sporno...a? Covek rodjen u Krajini i gotova stvar!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare