To je to što me zanima!

Ne mogu bez Lea i Neymara: Loš start za Argentinu i Brazil

Velike zvijezde Barcelone i Real Madrida nisu nastupile za svoje reprezentacije u južnoameričkim kvalifikacijama za SP, što je za neke značilo i poraz na startu
Vidi originalni članak

Izostanci najboljih nogometaša Argentine i Brazila, Lionela Messija odnosno Neymara, odrazio se na rezultate reprezentacije na početku južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Oba su sastava poražena 2-0.

Brazilci su gostovali kod kontinentalnog prvaka Čilea u Santiagu i primili dva gola u završnici utakmice. Eduardo Vargas u 72. zabio je na asistenciju Matíasa Fernándeza, a Alexis Sánchez u 90. minuti potvrdio je pobjedu Čilea.

Dinamovci Ángelo Henríquez i Junior Fernandes nisu bili u zapisniku za ovu reprezentativnu akciju.

Sličan rasplet utakmice zbio se i u Buenos Airesu, gdje je Argentina u vrlo jakoj postavi s Di Maríjom i Agüerom u prvoj postavi kiksala protiv Ekvadora. Sve bitno dogodilo se u manje od dvije minute: Frickson Erazo donio je vodstvo gostima u 81., a Felipe Caicedo povosio na 2-0 već u sljedećoj minuti.

Urugvaj bez Luisa Suáreza, koji još odrađuje suspenziju zbog ugriza Chiellinija na SP-u u Brazilu, ipak nije imao problema na teškom gostovanju u La Pazu kod Bolivije te je pobijedio 2-0 golovima Martína Cáceresa te Diega Godína.

Kolumbija je bila jednako uspješna bez ozlijeđenog Jamesa Rodrígueza protiv Perua na domaćem terenu (Teofilo Gutiérrez, Cardona), dok je Paragvaj slavio u Venezueli 1-0 golom Derlisa Gonzáleza.

Kvalifikacije za SP (Conmebol):

  • Bolivija - Urugvaj 0-2
  • Kolumbija - Peru 2-0
  • Venezuela - Paragvaj 0-1
  • Čile - Brazil 2-0
  • Argentina - Ekvador 0-2
Idi na 24sata

Komentari 14

  • jack07 09.10.2015.

    Kolumbijaaaaaa! ajmoooo

  • nogofil 09.10.2015.

    Koliko mje Messi veliki igrač, najbolje se vidi kad ga se na terenu ne vidi.

  • luks15 09.10.2015.

    i tako odose hiljadu kuna u vjetar

Komentiraj...
Vidi sve komentare