To je to što me zanima!

Ne može mu ništa ruska zima: Lovren iz vruće kupke u snijeg

Dejan Lovren se nakon napornih priprema odlučio odmoriti pa se okupao u vreloj ruskoj banji, no nakon toga uslijedio je šok za tijelo. Obučen samo u bokserice, valjao se po snijegu na minus 11
Vidi originalni članak

Ako ste zimogrozni i ne podnosite temperaturu ispod ništice, Rusija baš nije vaša zemlja iz snova. Ali ako ste sportaš, malo hladnoće nakon treninga će odlično doći za krvotok i oporavak mišića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog hladne zime i niskih temperatura nogomet u Rusiji je pod znakom stop od sredine prosinca i tako će uostalom biti sve do kraja veljače. Klubovi su većinu vremena proveli na zimskim pripremama u toplijim zemljama kao što su Turska, Španjolska, Ujedinjeni Arapski Emirati, ali moraju se ubrzo vratiti u hladnu stvarnost jer za desetak dana počinje prvenstvo. 

Igrači Zenita su se već vratili u majku Rusiju, a hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu (31) hladnoća očito nije teško pala.

Nakon napornih priprema odlučio se odmoriti pa se okupao u vreloj ruskoj banji, no nakon toga uslijedio je šok za tijelo. Obučen samo u bokserice, valjao se po snijegu na minus 11 pa potom se opet vratio u vrelu banju. 

Lovren se očito spremio za sve uvjete u nastavku sezone, a ona za Zenit počinje 27. veljače kada kod kuće igra protiv Tambova. Momčad hrvatskog nogometaša brani naslov od prošle godine, a nakon 19 kola drži prvo mjesto s četiri boda više od CSKA Moskve za koju igra Nikola Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • acivij 15.02.2021.

    Otkrili ste toplu vodu! Tko je ikada bio u sauni, zna da se na hlađenje ide u hladnu vodu ili na snijeg!

  • good vibes 15.02.2021.

    prehladit ce se pa ce mu dijagnosticirat novi soj korone

  • helidon 15.02.2021.

    Dobit će hemoroide

Komentiraj...
Vidi sve komentare