To je to što me zanima!

Ne može popiti ni kavu u miru, potpisuje i dresove od Herthe

I u nedjelju je jedan navijač prekinuo Joea Šimunića u ispijanju kave. Donio je njegov dres od Herthe, a Šimunić je rado odvojio vrijeme, potpisao se na dres i fotografirao
Vidi originalni članak

Joe Šimunić u Međugorju u miru ne može popiti ni kavu. Svi se žele slikati s njim, a Joe se najviše i izvan sobe druži s cimerom Jerkom Lekom.

- Drago mi je da ostaje do zime, predosjećao sam to. On itekako ima motiva – rekao je Leko.

I jučer je jedan navijač prekinuo Šimunića u ispijanju kave. Donio je njegov dres od Herthe, a Šimunić se rado potpisao i slikao.


Idi na 24sata

Komentari 86

  • boki21 14.01.2014.

    pravi čovjek, bravo Joe,legenda. oni koji ga ne vole nek im bude.

  • Tedi Martinčić 14.01.2014.

    Bravo novinari,prvo čovjeka pribijete na križ skupa sa pojedincima,a onda ga uzdižete.Licemjerno u najmanju ruku.Uostalom nije ni bitno toliko što je čovjek napravio,pa ni na kojoj strani je bio,bitno je daje čovjek pokazao da ima m..a pa makar i glupost napraviti.Sa dvije riječi je pokupio više ovacija nego svi sabornici i ostali u godinu dana.Također,nije bitno kakvog smo mi stava,ni na čijoj smo strani,ali pred svijetom smo izdali svojeg čovjeka,što si je malo koji narod dopustio,a nije ni prvi kojem se to dogodilo.I da stvar bude gora jedan sam od manjih domoljuba,ali svojeg ću sugrađanina u susjedstvu ako treba i pljunut,a pred svijetom ću ga branit.Hvala narodu koji izručuje svoje ljude da im sudi svijet,a ne njihov narod karod kako zaslužuju.

  • Livno44 14.01.2014.

    Legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare