To je to što me zanima!

Ne možeš imati torbicu: Barcin predsjednik prekinuo je slikanje

On je Mikky uzeo torbicu pa zatim dopustio da se fotografiranje nastavi, a iako su svi bili začuđeni zbog čega Barcelona ne dopušta torbice na fotografiji, ubrzo je stigao odgovor
Vidi originalni članak

Nizozemski nogometaš Frenkie de Jong jučer je i službeno predstavljen kao novi igrač Barcelone. Ovaj 22-godišnjak stigao je u transferu vrijednom 75 milijuna eura, a dogovor s Barcelonom imao je još u siječnju tijekom zimskog prijelaznog roka.

Ostao je do kraja sezone u Ajaxu s kojim je osvojio naslov nizozemskog prvaka i igrao polufinale Lige prvaka. Na jučerašnjem predstavljanju bili su i njegovi roditelji te zaručnica Mikky Kiemeney.

Zaljubljeni par pozirao je pred fotografima na predstavljanju kada je odjednom sasvim neočekivano u kadar ušao predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu.

On je Mikky uzeo torbicu pa zatim dopustio da se fotografiranje nastavi, a iako su svi bili začuđeni zbog čega Barcelona ne dopušta torbice na fotografiji, ubrzo je stigao odgovor.

Barcin službeni sponzor je Nike i američka kompanija ne dopušta reklamiranje drugih proizvoda. Torbica gospođice Kiemeney je bila marke Dior pa ju je Bartomeu brže bolje sklonio da ne bi došlo do kršenja ugovora.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Uragan_1 06.07.2019.

    Koji hurac ti nogometaši vodaju svoje cure na javna predstavljanja i novinarske konferencije. Šta one imaju sa transferom, igrom, treninzima i svim ostalim..... pa to je njihov pisao. Eto sad u EU parlament može svaka žena i muž EU zastupnika ušetati unutra da malo porazgovarati o kućnim potrebama.

  • nostradamus 06.07.2019.

    Nike torbica? Kaj je ona siromasna?

  • kobajagi10 06.07.2019.

    Kralj sad napravio jos veću reklamu Dior-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare