To je to što me zanima!

Ne opet?! Mandžo se vraća iz Katara, dogovor nije postignut

Klubovi su se lako dogovorili, Al-Duhail rado će Juventusu platiti 5 milijuna eura, ali zapelo je na pregovorima između Mandže i katarskog kluba. No pregovori nisu posve prekinuti
Vidi originalni članak

Neće ga karta u Kataru... Mario Mandžukić (33) još se jednom neobavljena posla vraća iz Katara nakon pregovora sa Al-Duhailom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mandžo je liječnički prošao bez problema, bilo je pregovora, ali - nema dogovora. Kako javlja Football Italia klubovi su se lako dogovorili, Al-Duhail rado će Juventusu platiti 5 milijuna eura, ali zapelo je na pregovorima između igrača i katarskog kluba.

No stvar nije posve propala, klub i Mandžukić ostaju u kontaktu pa ostaje moguće da legendarni 'Vatreni' ipak opet postane suigrač Marokanca Medhija Benatije (32) s kojim je već igrao u Juventusu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 76

  • brane456 24.12.2019.

    Nedaj se podcjenjivati, možeš ti i preskoćiti sezonu, a neda igraš za arapski kikiriki🇭🇷

  • The_Man 24.12.2019.

    nisu arapi tolke budale izgleda pa da daju silne milijune za igrača koji će u katarskoj ligi garantirat 4-5 golova po sezoni.. a on je pokazao da je jedan običan pohlepan lik koji traži silne novce a za uzvrat ne daje ništa, smijurina od lika..

  • komentator__Luka 24.12.2019.

    ovo je stvarno smiješno, te ide te nejde haha...................a njemu se ne isplati u katar za 8 milijuna ako sad ima 6 u juveu koji je najboljim klubovima europe, pa onda u neki katar za samo 2 milijuna više iliti 25% više, neka ne pristane ako nije najmanje 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare