To je to što me zanima!

Ne raspada se napad kraljeva: Ne prodajemo Balea i Benzemu

Trener Real Madrida Rafa Benitez rekao je da Karim Benzema i Gareth Bale neće napustiti 'kraljevski klub' ovog ljeta iako brojne najave govore upravo suprotno
Vidi originalni članak

Raspada se napad Reala, od BBC-a će ostati samo C... Slične najave dolaze već tjednima, a sugeriraju raspad fantastičnog napadačkog trojca madridske momčadi, Bale - Benzema - Cristiano. Za Balea je opet 'zagrizao' Manchester United, a Benzemu traži Arsenal. No ako je vjerovati Rafi Benitezu, i jedan i drugi ostaju u Madridu.

- Ne želim pričati o ponudama. Gareth Bale će imati odličnu sezonu u Realu, a ostat će i Karim Benzema. Jako sam zadovoljan njime - odbacio je nagađanja o odlasku odličnog dvojca Benitez.

United se ranije spominjao i kao nova destinacija Ronalda, no nakon što su prodali Di Mariju ponovno su se okrenuli velškom nogometašu.

- Bale je jedan od naših klučnih igrača i znam da je sretan ovdje - rekao je Benitez te odbio pričati o eventualnom dolasku De Gee.

- Već sam nekoliko puta ponovio da ne želim pričati o igračima drugih klubova. Imamo tri jako dobra golmana i mogu vam pričati o njima ako želite, o drugima neću.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Jat Masin 04.08.2015.

    za njih je osobno bolje da se raspadnu jer ovo sto im najbolji napad u povijesti nogometa radi je sramotno,a tek je pocelo...

  • - DAVOR - 04.08.2015.

    Ovi transfer talks ispadaju ko tračevi babe iz Donje pušće.

  • It's kišing 04.08.2015.

    Ako Real utrapi Aguera i Hazarda...odoše sva trojica...i Ronaldo i Benzema i Bale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare