To je to što me zanima!

Poslala sina s tatom da gleda 'azzurre'. Naravno, uz pastu...

U Italiji se igra U-21 Euro. Domaći Azzurri igraju u Bologni. Škola je gotova, tribine Dall'Are pune su djece, ali Talijanke muževe i djecu ni na tekmu ne puštaju bez pijata pašte
Vidi originalni članak

Na U-21 Euru na koji je Hrvatska kročila teško posrčući s Rumunjskom domaćin Italija igra u Bologni.

Nakon euforije zbog uvodne 3-1 pobjede nad Španjolskom u srijedu su doživjeli šok, zapucali desetak 100%-nih šansi pa izgubili 0-1 od Poljske.

"Azzurri" koje vode Luigi Di Biagio svoje utakmice igraju u Bologni, škola je gotova, tribine su pune djece, ali... Na utakmicu se ide onako kako talijanske mame zapovijedaju.

Franco Piantanida odveo je sina na tribine Dall'Are pa sa svijetom podijelio kako se na tekmu sa djetetom ide kad te 'pakira' Talijanka.

Gospođa Pantanida plastičnu kutiju koja je 'zaostala' od pojedenog sladoleda napunila je paštom. Da joj dijete ne ostane gladno zbog nogometa, a da ne jede brzu hranu sa stadiona nego ono što je mama skuhala!

'Kad te žena pusti na stadion, ali ju je strah da nećeš nahraniti dijete', napisao je Franco i slikom potvrdio kako se na najtalijanskiji mogući način u Bologni navija za Azzurre... S pijatom pašte u krilu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cule123 20.06.2019.

    pijat? pašta? kojim se vi do jezikom služite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare