To je to što me zanima!

Ne treba mu čak ni reket: Nole Đoković zaigrao tenis i tavom

Srpski tenisač Novak Đoković u talijanskoj emisiji RAI-ja pokazao je da se tenis može igrati i tavom. Uzeo je tavu u ruke i demonstrirao kako izgleda kuhinjski tenis
Vidi originalni članak

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković još jednom je dokazao da je najbolji zabavljač među tenisačima. Obzirom da gdje god se pojavi oduševljava prisutne, može se reći da je najbolji tenisač među zabavljačima.

Osim što oponaša kolege s Toura, pleše, glumi i pjeva karaoke, srpski tenisač pokazao je teniske vještine i alternativnom 'sportskom' opremom.

Gostujući u 'Fiorello Show' na talijanskoj televiziji Đoković se okušao u tenisu - igrajući tavom. Iako mu je reket poput dodatnog ekstremiteta Novak je pokazao da mu nije problem igrati i s kuhinjskim priborom. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • lana1987 16.11.2011.

    Novak je uistinu pravi i najveći šampion; bio je jako ozljeđen pa je morao predavati mečeve, kronično ga boli rame, ali ipak stigne prije Londona obilaziti europu i gostovati po raznim emisijama! svaka cast majstore! And the Academy Award goes to............................................

  • user_44170 16.11.2011.

    sad kad bude gubio i onda preda rec ce da mu je ta tava pokidala rame

  • NikolaCro17 16.11.2011.

    Kako jak igrač,čim gubi ozlijeđen je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare