To je to što me zanima!

Ne zaboravite, Lionel Messi još uvijek nije produžio ugovor...

Odlazak Neymara pokazuje se kao prevelik hendikep za Barcelonu, no kao da su svi smetnuli s uma da ni Messi još nije potpisao novi ugovor
Vidi originalni članak

Messi je ostao Messi. No uz njega više nema Inieste, Xavija i Neymara!

U tome možda treba tražiti razloge razmontiravanja Barcelone od strane Reala u dvije utakmice španjolskog Superkupa s ukupnih 5:1.

Iako je sezona tek počela, ove dvije utakmice protiv kraljeva pokazale su da Kataloncima da će bez pojačanja teško držati korak s njima.

Odlazak Neymara pokazuje se kao prevelik hendikep za Barcelonu, no kao da su svi smetnuli s uma da ni Messi još nije potpisao novi ugovor.

Još prije mjesec i pol iz Barce su najavili da će Argentinac potpisao novi ugovor do 2021. prema kojem će zarađivati 22 milijuna eura godišnje, a odštetna klauzula bila bi mu 400 milijuna eura.

No, iako je sve dogovoreno još ništa nije potpisano, što znači da je Messi slobodan sljedeće ljeto. Dovoljno za nova šuškanja, vidjet ćemo...

Idi na 24sata

Komentari 71

  • iphonee1911 17.08.2017.

    Evo Unitedu prilika..po meni ako odlazi iz Barce ide u United ili City

  • ojhrvatskamati 17.08.2017.

    Ode i on sigurno iz barce... Propala barca

  • deki87 17.08.2017.

    Hajde Perez regiraj, kad ako ne sad. Messi i Ronaldo naprijed iza njih Modrić, Kovačić, Isko, Kros. Po bokovima Karvahal i Marselo i u obrani Ramos i Varan,to bi vjerojatno bio tim koji bi bio jedan od najboljih na svijetu, možda čak i u povijesti. Nema te obrane sa kojom se ne bi poigrali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare