To je to što me zanima!

'Ne zamaramo se Marićem, pa neće nam ubaciti loptu u gol...'

Naravno da je derbi, Split je lani bio treći, namučili su nas i Dinamo, sigurno je da se radi o derbiju, rekao je Hajdukov reprezentativac Subašić uoči nedjeljnog derbija
Vidi originalni članak

Jedini Hajdukov reprezentativac Danijel Subašić i najbolji strijelac u tekućoj sezoni Marin Tomasov izašli su pred novinare uoči gradskog derbija sa Splitom. A da je gradski derbi stvarno derbi ustvrdili su i Hajdukovci.

- Naravno da je derbi, Split je lani bio treći, namučili su nas i Dinamo, sigurno je da se radi o derbiju - rekao je Danijel Subašić koji za svoje dobre obrane zahvaljuje cijeloj momčadi.

- Svih 11 igrača na terenu znaju što rade, trener nas je taktički dobro posložio i zato je i meni puno lakše.

Hajdukov golman poznat je kao čovjek bez 'dlake na jeziku', koji se ne libi svakome reći u lice što misli, pa tako i komentirati suđenje. No, uoči derbija nije želio dodatno dolijevati 'ulje na vatru', ionako će Bruni Mariću biti teško u Parku mladeži.

- Ne želim se zamarati sucima, neće vam valjda sudac ubaciti loptu u gol. Ako smo mi pravi, ne trebamo se nikoga bojati zaključio je Subašić.

Najbolji strijelac Tomasov kaže kako će sve zavisiti o Hajduku, kako idu na tri boda te kako je u njegovom slučaju baš kao i u Subašićevom tajna dobre igre momčad.

- Trener je dobro posložio momčad, momčad dobro igra i izbaci pojedinca. Nekad sam to ja, a nekad netko drugi. Tako su i moje dobre igre rezultat dobrih igara cijele momčadi. 

Duje Čop je kao najveću opasnost za gol Splita istakao Marin Tomasova.

- Ako je on u prvi plan gurnuo mene, onda ću ja gurnuti njega kao najveću opasnost za naš gol. Ali kad je Subašić na golu nema straha, nije za ludu reprezentativac - rekao je Tomasov, a na pitanje može li Hajduk iz dva derbija sa Splitom i Dinamom uzeti svih šest bodova odgovorio.

- Zašto ne, s ovakvom igrom se ne bojimo nikoga, šest bodova nam je imperativ i potrudit ćemo se da ih i osvojimo. 

Najveće otkriće sezone mladi je Hajdukovac Tonći Kukoč koji često u razgovorima ističe Subašića i Tomasova kao dvojac koji je uz kapetana Andrića najviše pomogao u prilagodbi i igri.

- Puno je radio i zaslužio je da sada ubire plodove toga rada - rekao je Subašić, a Tomasov dodao:

- Da se on ne trudi i ne radi ne bi bilo ništa od njega. Ne bi mu ni mi pomogli. Sve je zaslužio sam.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hajduk Hercegovina 26.08.2011.

    Ovi otkazi u splitu trenera i direktora,to ćemo dobro iskorist i dobit split,a dinamo je mogao mljet ove što rade sve za pare,ali ne ne pa mi smo bolji od malma.....

  • DankoSoldo 26.08.2011.

    ha samo treba spustiti loptu na zemlju ne treba dizati euforiju nakon jedne dvi utakmice, polako, čini mi se da HAJDUK konačno slaže momčad kako treba, trener ih dobro vodi, samo ne odma srljat napaljivat se evo dobit ćemo ove dobit ćemo one, idemo polako iz utakmice u utakmicu. Što se tiče dinama kad im je to zagrebački dečko bio najbolji igrač ili ljubimac jedino cico kranjčar, a sve ostale zvijezde su ili Dalmatinci ili Hercegovci.

  • car1 26.08.2011.

    Subašić dobro priča,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,trebaju odigrati tekmu kako spada. a ne gledati na suca. normalno da će nekolicina igrača iz Splita biti napaljena (mislim na one koji nisu prošli na probi u Hajduku, i naravno Čop)

Komentiraj...
Vidi sve komentare