To je to što me zanima!

Ne želi pjevati himnu: Ne znam zašto mi navijači stalno zvižde

Zvižduci? Nije to tako strašno, ja sam u redu. Ne znam zašto mi navijači zvižde, ali to je nogomet, to je život, rekao je napadač Reala i Francuske Karim Benzema (25)
Vidi originalni članak

Karim Benzema, napadač Real Madrida, ima problema s formom u dresu francuske reprezentacije za koju nije zabio gol u zadnjih 12 nastupa. Usto je i na meti navijača koji si mu u ogledu protiv Španjolske u utorak u Parizu opet zviždali.

Benzema je bio izviždan već u petak, u domaćoj pobjedi nad Gruzijom 3-1, u kvalifikacijskoj skupini I za Svjetsko prvenstvo. Kada je u velikom derbiju protiv Španjolske u utorak izlazio iz igre u 82. minuti, ispratio ga je pravi koncert zvižduka domaćih navijača s terena…

- Zvižduci? Nije to tako strašno, ja sam u redu. Ne znam zbog čega mi navijači zvižde, ali to je nogomet, to je život. Najvažnija je momčad. Zabijat ću ja opet golove – izjavio je Benzema.

Osim što je izazvao kontroverzu zbog odbijanja pjevanja francuske himne, Benzema je potpuno izvan golgeterske forme u dresu reprezentacije. Prošlo je 1011 minuta od njegovog zadnjeg gola za Francusku, 5. lipnja prošle godine protiv Estonije. 

Uoči ogleda sa Španjolskom, u L'Equipeovoj anketi se 60% anketiranih izjasnilo da ne žele napadača Real Madrida u početnoj postavi protiv Španjolske.

Francuska je izgubila od ''furije'' 1-0 i sada zaostaje jedan bod za aktualnim eurospkim i svjetskim prvacima, što znači da će ''tricolori'' najvjerojatnije morati u dodatne kvalifikacije.

- Razgovarao sam s nekoliko suigrača iz Real Madrida koji igraju za Španjolsku, bili su jako sretni zbog pobjede. Mi smo, naravno, tužni i vrlo razočarani. Ako se osvrnete na cijelu utakmicu, smatram da nismo zaslužili poraz. No, napravili smo pogrešku i platili skupu cijenu – zaključio je Benzema.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • radislav 28.03.2013.

    kod stimca bi bio pomocni trener

  • jebako 28.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Ragusino 28.03.2013.

    Sta je ovdje nejasno??Covjek je Marokanac ili slicni,svakako iz neke sjeverno africke zemlje(zove se Karim,he,he,cisto francusko ime) i sasvim je jasno da je uzeo francusko drzavljanstvo radi uspjeha i novca.Nece covjek da pjeva francusku himnu,jer bi radije pjevao svoju...I kraj balade..Sta je tu cudno???.

Komentiraj...
Vidi sve komentare