To je to što me zanima!

'Ne znamo tko će igrati parove, Dodig dolazi, Pavića muče leđa'

Mektića za Madrid i teniski kompleks Caja Magica vežu posebno ugodne uspomene, jer je upravo na tom mjestu osvojio prvi od svoja tri naslova u paru na turnirima iz serije ATP Masters 1000, a sad je tamo s Hrvatskom
Vidi originalni članak

Oslabljeni smo u pojedinačnom dijelu zbog ozljede Marina Čilića i u paru moramo tražiti prednost. Imamo širok kadar i nadam se da ćemo tu prednost ovdje iskoristiti, rekao je hrvatski reprezentativac Nikola Mektić tri dana prije dvoboja s Rusijom na otvaranju finalnog turnira Davis Cupa u Madridu.

- To je bilo prvi put da sam uopće nastupio na tom turniru i odmah ga osvojio. Općenito mi je grad predivan i volim se vraćati u Madrid i Španjolsku, ovdje se odlično osjećam. Igrački mi odgovaraju uvjeti. Nadmorska visina ima utjecaj u tome, jer je brže. Turnir se igra na zemlji, što na Davis Cupu neće biti slučaj, ali ukupno se ovdje osjećam odlično.

To bi mogao biti i jedan od važnih faktora pri određivanju kombinacije koja će nastupati u paru, koji u novom formatu Davis Cupa dobiva još više na težini nego što je to bio slučaj u prijašnjem sustavu. Naša reprezentacija ne oskudijeva kvalitetom među igračima parova pa ni odluka neće biti laka.

- Ne zna se još tko će igrati. Čekamo Ivana Dodiga da dođe iz Londona, trebao bi nam se priključiti danas pa ćemo imati još dan-dva za trening. Mate Pavić je posljednjih tjedana imao problema s leđima, pa ćemo još procijeniti je li sasvim spreman i na temelju toga odlučiti tko će igrati - zaključio je 30-godišnji Zagrepčanin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Shogun 15.11.2019.

    Ko plitak potok

  • zigzag_2 15.11.2019.

    Neću uopće gledat .Pohlepa i umišljenost je gadna stvar

  • boky89 15.11.2019.

    Pa zašto Ćorić ne igra sve sam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare