To je to što me zanima!

Nebitan poraz Saračevih cura: Podravka završila prva u grupi

Podravka je natjecanje u skupini završila s dva poraza, ali je sa osam bodova osvojila prvo mjesto. NFH Nyk je sa sedam bodova drugi, a španjolska Bera Bera je treća
Vidi originalni članak

U za njih rezultatski nevažnoj utakmici posljednjeg, 6. kola skupine D EHF kupa rukometašice Podravke Vegete pred svojim su navijačima poražene od danskog NFH Nyka sa 25-28 (11-14), što je Dankinjama donijelo drugo mjesto i prolaz u četvrtfinale.

Podravka je već nakon 5. kola osigurala prvo mjesto pa je u ekipi Zlatka Saračevića bilo prilike za raspodjelu minutaže.

Natalija Čigrinova je sa sedam pogodaka bila najbolja kod Koprivničanki. Pet golova postigla je Selena Milošević, a tri Lea Franušić. Gošće su do pobjede sa po devet pogodaka predvodile Pedersen i Housheer.

Podravka je natjecanje u skupini završila s dva poraza, ali je sa osam bodova osvojila prvo mjesto. NFH Nyk je sa sedam bodova drugi, a španjolska Bera Bera je treća sa četiri boda. Craiova je na začelju sa tri boda.

Ždrijeb četvrtfinalnih parova na rasporedu je u utorak, 12. veljače, u Beču, a Podravka Vegeta će biti među nositeljima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • solo Barca 09.02.2019.

    zadnjih par utakmica igraju ko krave

Komentiraj...
Vidi sve komentare