To je to što me zanima!

Čovjek s burze! Robson-Kanu trpa u stilu Johana Cruyffa...

Snažni i spretni ofenzivac trenutno je bez kluba, budući da mu je ugovor s Readingom istekao. Za njih je odigrao 198 utakmica i zabio 24 gola, a poslije Eura neće dugo ostati nezaposlen
Vidi originalni članak

Čovjek punog imena Thomas Henry Alex 'Hal' Robson-Kanu (27) velški je reprezentativac koji je donio svojoj reprezentaciji povijesnu pobjedu na Eurima protiv Slovačke (2-1) 11. lipnja u Bordeauxu. Najsjajniji trenutak karijere imao je baš večeras u Lilleu kad je okrenuo belgijske braniče kao na vrtuljku te rutinski savladao golmančinu poput Courtoisa.

Pomogao je tako svojoj reprezentaciji u senzacionalnom plasmanu u polufinale Eura, slavio je Wales 3-1 na kraju.

Snažni i spretni ofenzivac trenutno je bez kluba, budući da mu je ugovor s Readingom istekao. Za njih je odigrao 198 utakmica i zabio 24 gola, a 2008. i 2009. igrao je na posudbama u Southendu, odnosno Swindonu.

Po prirodi je krilni igrač pa može zaigrati i lijevo i desno u vrhu napada, ali izbornik Chris Coleman daje mu šansu u vrhu napada zajedno s Garethom Baleom. Ovaj mu povjerenje vraća na najbolji mogući način, zabio je već dva gola na francuskom Euru i time skrenuo pozornost na sebe.

Neće dugo ostati na birou, to je sigurno. 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • CelaviOsvetnik 02.07.2016.

    Evo prilike za maminja ajde dovedi ovoga asa

  • miko2312 02.07.2016.

    Golcina stvarno dobra, trojicu je predriblo u 1 sekundi

  • hrvatska u srcu 02.07.2016.

    poslao ih po čevape

Komentiraj...
Vidi sve komentare