To je to što me zanima!

Neće im biti lako: Otac (41) i sin (17) prijete Osijeku u Kupu

Istaknuti su igrači vukovarske Vuteks Sloge otac i sin, Mladen i Dominik Križanović. Dominik je drugi najmlađi debitant u povijesti HNL-a, igrač je Rijeke, a u Vuteksu je na posudbu gdje mu je suigrač otac
Vidi originalni članak

Osijek od 15.30 gostuje u Vukovaru, gdje će igrati protiv Vuteks Sloge u Hrvatskom nogometnom kupu, a najveća opasnost za “bijelo-plave” bit će otac i sin.

Naime, u napadu Vuteksa je talentirani Dominik Križanović (17), posuđeni igrač Rijeke. Na malog Dominika pazi otac Mladen (41), koji je stoper u istoj momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tata Križanović prošao je sito i rešeto, sakupio je i 190 nastupa za Cibaliju, a njegovim putem krenuo je i Dominik. Još kao kadet debitirao je za Cibaliju u 1. HNL. Imao je tad samo 16 godina i 19 dana, a mlađi HNL debitant od njega bio je tek Marko Dabro, koji je imao 16 godina i dva dana kad je zaigrao za “nebeskoplave”. Križanovića mlađeg odmah je “snimila” Rijeka, koja ga je za nekoliko tisuća eura dovela u omladinski pogon i tako spasila Cibaliju od financijskog kraha.

Osijek je već igrao protiv Vuteksa 29. rujna 2014. u osmini finala Kupa, a tada su bili bolji s 3-0. Zabijali su tada Benedik Mioč, Tomislav Šorša i Matej Jonjić.

Za vikend je Osijek ostao bez trenera Dine Skendera, nasljednik se još traži, a momčad će u ovom tranzicijskom razdoblju voditi šef omladinske škole, Ivica Kulešević.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • F***** Noob 24.09.2019.

    Svaka čast. Nema boljeg nego dok otac i sin zajedno surađuju. Timski rad je na prvom mjestu

  • 24.09.2019.

    Lijepa vijest,ovo je zanimljivo..otac i sin u istoj ekipi..pohvale obojici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare