To je to što me zanima!

'Neće Ivano izdržati da ne zaigra čim bude mogao'

Na konstataciju da se Balić može odmarati dok njegovi suigrači budu igrali prve tri utakmice SP-a, izbornik Červar odgovorio je pitanjem
Vidi originalni članak

Ivano Balić i njegova ozljeda bili su tema razgovora dosad, tema su sad, a bit će i sljedećih dana. Hoće li se naš genijalac oporaviti i hoće li moći nastupiti krucijalna su pitanja.
- U strahu su velike oči, zato Ivana posebno pazimo. Želja je spremiti ga što bolje za sve napore, ali moramo ga i sačuvati - na pitanje o Ivanu odgovorio je izbornik Lino Červar, koji je već naučio da momčad mora funkcionirati bez obzira na to bio Ivano Balić na srednjem vanjskom ili na tretmanu kod liječnika.
- Mi moramo imati spremne opcije i ako je Balić na parketu i ako ga nema. Iako je činjenica da je bitno drukčije ako ga nema, ne rađa se Ivano Balić baš svaki dan - kaže Lino.
Hrvatsku na otvaranju SP-a čeka ogled s Južnom Korejom, slijede Kuvajt i Kuba. Te tri utakmice prilika su da Balić dobije još nekoliko dana vremena za potpuni oporavak. Ili ipak nisu?
- Vi mislite da će Ivano sjediti sa strane i gledati suigrače? Stvarno mislite da će izdržati - zapitao je Červar i time sve rekao. Ne bi bilo prvi put da Ivano igra pod blokadama...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare