To je to što me zanima!

Neće u Italiju: Pašalić odbio Cataniju, nije u šoldima sve

Hajduk je mogao riješiti najhitnije financijske probleme prodajom Pašalića Cataniji za milijun i pol eura, ali igrač je odbio transfer. Mario će tako ostati u Hajduku
Vidi originalni članak

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju započeo je i egzodus mladih igrača u inozemstvo, no primjer mladog veznjaka Hajduka Marija Pašalića potvrđuje kako ipak nije sve u novcu. 

Catanijinih 1,5 milijuna eura mogli su riješiti najhitnije financijske probleme Hajduka, zato su na brzinu vratili mladog veznjaka automobilom iz Đakova, preko Bosne, u Split. No Mario nije bio spreman za inozemstvo. 

- Čim sam ga vidio na vratima, sve mi je bilo jasno, njegovo lice sve mi je govorilo. Znao sam da mu se ne ide, a ni mi kao obitelj nismo bili spremni na njegov odlazak u inozemstvo. Možda će nekima koji jedva čekaju otići to biti čudno, no mi smo Pašalići takvi - ispričao nam je Mariov otac Ivan

- Znam da bi Hajduku novac dobro došao, ma dobro bi došao i nama jer imam jako puno nenaplaćenih potraživanja u privatnoj građevinskoj firmi. Nije nam baš bajna financijska situacija, ali ne želim rješavati svoje probleme preko leđa djeteta od 18 godina.  

Pašalići bi željeli da Mario još neko vrijeme ostane u Hajduku, da se dokaže i pričeka pravu ponudu. 

- Moji su iz Tomislavgrada, suprugini iz Vrlike, ali smo u Kaštelima već preko 50 godina. Mene je otac odgajao da volim Hajduk, tako sam odgajao i ja Marija. Mi smo uvijek prvi potpisivali i stipendijske i profesionalne ugovore i uvijek za 0% odštete. Mario je dijete Hajduka, tu je odgojen i odrastao i nema potrebe navrat-nanos žuriti van. Njemu je Hajduk sve, a za inozemstvo i novac će biti vremena. 

Iako su ostali bez odštete, ni u Hajduku nisu nezadovoljni raspletom. 

- Bez novca je teško živjeti i raditi, ali je lakše kad imaš tako karakterne mlade igrače kao što je Mario - kazao je Hajdukov predsjednik Marin Brbić. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hohštapler_1 03.09.2013.

    Hajdug ide dalje....dok ne padne u stečaj.

  • Nerd86 03.09.2013.

    Svaka čast.

  • micek 23 03.09.2013.

    Ma bravo dečko i nije u šoldima sve,želim ti sve najbolje u karijeri!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare