To je to što me zanima!

'Nećemo sada plakati, do cilja ćemo stići i bez Luke'

Izbornik je u nedjelju navečer u Sheratonu okupio reprezentativce, među kojima nema najvažnijega igrača. No Bilić ne dopušta nikakvo kukanje
Vidi originalni članak

Nije prošlo ni mjesec dana od Minska, a sve ono najbolje što hrvatski nogomet može ponuditi ponovno je na okupu. Zapravo, gotovo sve. Nema najboljega, nema Luke, a izostao je i Stipe Pletikosa.
- Zadnji sam koji treba govoriti pozitivno o Luki Modriću, svi znamo što nam on znači. Ali, to što se dogodilo treba što prije zaboraviti, nema plakanja i pričanja o katastrofi. Ostvarit ćemo cilj i bez Luke - optimistično kaže Slaven Bilić. U nedjelju navečer bio je u Sheratonu, okupljao svoje igrače. Stizali su jedan po jedan, svatko od njih uredno se javio izborniku.
- Dobro znamo što nas čeka, pred nama su dvije teške, ključne utakmice - rekao je Bilić. Bez Modrića će morati formirati novi način igre, igrača Lukinih karakteristikak nema u sastavu.
- Imamo nekoliko solucija, imamo mi još igrača, pogotovo kreativnih i tu se nameće niz rješenja. Nekima bismo bili bliži da je utakmica sutra, a do subote se boljima možda pokažu neka druga. Nismo još odlučili, imamo vremena za odluku - govori izbornik, koji je i ovoga puta pozvao Ivana Jurića. I on je ozljeđen, u utakmici Europske lige zaradio je potres mozga.
- On će doći u Čatež s posebno maskom i bit će OK za utakmicu - najavio je Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hrvoje123456 31.08.2009.

    Luka drzi se , ma morat cemo mi bez njega , ja se nadam u pobjedu , ideemmooo daljee !!

  • Yrinvan 31.08.2009.

    Kranjcar i Rakitic so bas sada u formi jesi gledao utakmico manchester city-portshmouth? Kranjcar bude spreman, a rakitic je brez problema igrao 3 utakmice na tjedan i davao asistence bude vse ok treba biti pozitivan :)

  • Hrvatska 30.08.2009.

    samo mi Jurić i to s maskom treba protiv Engleza... Luka care, ozdravi nam i pripremi se za J.Afriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare