To je to što me zanima!

Nedodirljivi: Vlatko neće otići iz HNS-a niti nakon skupštine

Vlatko Marković, Zdravko Mamić i saveznici još su učvrstili pozicije u odnosu na prije godinu dana, kad ih je želio smijeniti Igor Štimac, koji je “pao” za jedan glas
Vidi originalni članak

To je obična godišnja skupština, već prije dogovorena, neće na njoj biti nikakvih smjena i izbora, izjavio je nedavno Vlatko Marković.

A kako je predsjednik HNS-a najavio, tako bi zaista na današnjoj skupštini moglo i biti. Marković, Mamić i saveznici još su učvrstili pozicije u odnosu na prije godinu dana, kad ih je želio smijeniti Igor Štimac, koji je “pao” za jedan glas.

U međuvremenu su sudački šefovi Željko Širić i Stjepan Djedović završili u pritvoru, suci se svaki dan javljaju i tvrde da nijedno prvenstvo u HNL-u nije bilo čisto... 

Zvonimir Boban podignuo je glas, u savez se gura i Dario Šimić, budući ministar znanosti, obrazovanja i športa Željko Jovanović također kaže da vodstvo saveza mora otići te da će Mamića “poslati u povijest”.

Na današnjoj skupštini iznenađenja ne bi trebalo biti. Netko možda i zatraži glasovanje o smjeni u HNS-u, ali Marković i Mamić imaju previše glasova da bi taj prijedlog prošao. Ne iskrsnu li nekakvi dokazi ili teške optužbe, savez ne bi mijenjao predsjednika sve do kraja Eura u Ukrajini i Poljskoj sljedeće godina.

- Već sam to rekao nekoliko puta, Vlatko Marković će otići kad to on bude htio - i dalje je uvjeren Marković.

Sam je rekao da njegovi nasljednici mogu biti samo Zvonimir Boban i Davor Šuker. No čini se kako će ipak morati pričekati do ljeta...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • user_69553 21.12.2011.

    a vlatko odi ca, sta nisi dosad sam skuzio?

  • kotukogakara 21.12.2011.

    izgleda da će ovog starog fosila stvarno iz hns-a iznijeti u drvenom armaniju s nogama naprijed

  • swenson 21.12.2011.

    zašto nemate članak o suđenju novoselu,vrbanoviću i horvatinčiću?o kalendaru ste pisali danima,a ovo nije zanimljiva tema za vas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare