To je to što me zanima!

"Nek se Ronda javi kad osvoji 300 milijuna $ za 36 minuta..."

Mayweather je poručio Rondi Rousey i MMA borcima da mu se jave kad osvoje 300 milijuna $ za 36 minuta. UFC mu je začepio usta samo jednom rečenicom...
Vidi originalni članak

Floyd Mayweather gostovao je na ESPN-ovom Sports Centru. Američki boksač koji je nedavno obranio naslov svjetskog prvaka odgovorio je UFC-ovoj prvakinji Rondi Rousey. Ona je osvojila nagradu za borca godine i javno prozvala Mayweathera.

- Baš me zanima kako se osjeća sad kad mu je žena otela titulu - rekla je Ronda nakon što je primila nagradu. Odgovor je stigao u ESPN-ovoj emisiji.

- Još čekam da vidim MMA borca ili boksača koji će zaraditi 300 milijuna dolara za 36 minuta. Kad to Ronda napravi, nek mi se javi - rekao je Mayweather i dodao:

- Nisam znao tko je Ronda pa sam siguran da se zato uzrujala i prozvala me. Čestitam joj na nagradi, vjerujem da ju je zaslužila. Ja sam tu nagradu osvajao šest ili sedam puta - rekao je najplaćeniji sportaš svijeta prema Forbesovoj listi.

Nakon toga UFC je na službenom Twitteru majstorski začepio usta Mayweatheru jednom rečenicom i kompilacijom videa uz poruku: "Njoj ne treba 12 rundi".

Idi na 24sata

Komentari 51

  • repito 28.08.2015.

    normalno da joj ne treba 12 rundi kada je konkurencija jadna

  • pilav38 11.08.2015.

    Rhonda je zakon! Nek uđe u ring dajem mu mozda 1 minutu

  • pilav38 11.08.2015.

    Da je zanimljiva teška kategorija ne bi dobio za meč ni 2 miliona, daj box je pored ufc-a nezanimljiv, dobro box je olimpijski sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare