To je to što me zanima!

Nekad se 'tukao' s Ronaldom, danas zarađuje kao skladištar

NUDŽEIN GECA Ovaj je defenzivac iz Goražda karijeru gradio igrajući za klubove iz Bosne i Hercegovine, a 1996. igrao ja za svoju reprezentaciju protiv Brazila gdje mu je zadatak bio zaustaviti velikog Ronalda
Vidi originalni članak

Nogometni svijet pitao se tko je sada ta 'Bosna i Hercegovina' nakon što su 18. prosinca 1996. odigrali prijateljsku utakmicu protiv velikog Brazila, tadašnjeg aktualnog svjetskog prvaka iz SAD-a.

Brazilci su pobijedili 1-0 uz dosta muke golom jednog od najboljih igrača svih vremena, Ronalda Nazaria.

Naši susjedi su i poveli golom Bolića, ali zbog ofsajda je spriječen šok u Manausu. Manaus i mi Hrvati pamtimo po velikoj noći - 2014. smo na Mundijalu u toj prašumi 'prebili' Kamerunce 4-0.

No, faca večeri je bio defenzivac Bosne i Hercegovine Nudžein Geca. On je bio zadužen za specijalne zadatke jer mu je izbornik Fuad Muzurović dodijelio posebnu ulogu. Geca je morao paziti na Ronalda cijelu utakmicu.

- Ta utakmica mi je u srcu, malo se igrača može pohvaliti da su igrali protiv najboljih na svijetu. Izgubili smo 1-0, poništen nam je čist gol Bolića. Taj rezultat s obzirom na okolnosti je bio sjajan, bili smo reprezentacija u kojoj puno igrača prošlo rat. Na kraju smo sve to pobijedili i zaigrali nogomet - rekao je Geca za avaz.ba

U toj je utakmici razmijenio dres sa Ronaldom kojeg i danas čuva, ali od nogometa ne živi. Radi u jednoj kompaniji kao skladištar.

- Hvala mojoj firmi koja mi je omogućila da zaradim za kruh, ali mene duša i srce bole za nogometom. Smatram da tu još mogu doprinijeti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • mandrillost 15.11.2017.

    Po meni posteniji od nosatog predasistenka!!! Pa da je i smetlar!

  • MarioRonjak 15.11.2017.

    Super. A koga briga za to? Pa nije ovo bosna.

  • lesijaka 15.11.2017.

    Malo malo pa rvatima mjerite puls. I nije baš pošteno 24h malo manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare