To je to što me zanima!

Nelson: Cro Cop je legenda, ali vjerujem da ću ga nokautirati

Vjerujem da ću ga nokautirati, no time neću okončati njegovu karijeru jer Cro Cop je legenda, a one nikad ne umiru, rekao je Roy Nelson koji ni jedan od bahatih boraca
Vidi originalni članak

Amerikanac Roy Nelson, protivnik Cro Copa u njegovoj posljednjoj borbi u UFC-u, najavio je borbu koja će se održati 29. listopada u Las Vegasu.

– Naravno da je velika čast ući u kavez protiv legende našeg sporta kao što je Mirko. Vjerujem da ću ga nokautirati, no time neću okončati njegovu karijeru jer Cro Cop je legenda, a one nikad ne umiru.

Mirko Filipović i Roy Nelson trebali bi se boriti 29. listopada na UFC-u 137.

Ovdje pogledajte najavu borbe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mjm 09.08.2011.

    svka čast Mirko ali ovo ti nije trebalo.K-1 je bilo to a ovo NE.poz

  • tombba 31.07.2011.

    mislim najrealnije mirko će pop...ši..ti samo tako nažalost...neide njemu to više...ovo će biti kao neka vrte treniga za oproštaj...sve najbolje o mirku ipak je on legenda...ali na žalost tome je došlo do kraja...mirko the best

  • ReggochOch 25.07.2011.

    Ja mislim da Mirki ovo ne treba..volija bih da se varam..Ovaj,nazovimo ga neATLETA može da primi brdo udaraca i kada misliš da je na tlevu ,on još jači...Dos Santos ga je tuka cili meč da bi na kraju meča izjavija (inače,pobijedija je) ..da nikada nije podilija više udaraca u karijeri ni treningu,i da nije moguće da mu nije nijednom brojilo..a sam priznaje da mu je u dva navrata bilo jako teško,tj.da je falija još nelsonu koji pravi udarac pa da umjesto santosa ruka u zraku bude nelsona..

Komentiraj...
Vidi sve komentare