To je to što me zanima!

"Nema bodovnog imperativa i očekujem otvorenu utakmicu"

Nema bodovnog imperativa pa stoga i očekujem otvorenu tekmu. Više bih volio da završi 4-3 nego 1-0, rekao je Dinamov trener uoči subotnje utakmice protiv Hajduka
Vidi originalni članak

Očekujem da će se igrati na dva gola, da će biti otvorena utakmica što do sada nije bio slučaj. Gledao sam Hajduk prije 15 dana protiv Zagreba i bili su dobri, rekao je Ante Čačić najavljujući subotnji derbi na Maksimiru.

Gledao je 'bile' trener Dinama vjerojatno i protiv Istre i Splita, a tada baš i nisu bili tako dobri.

- Kod Hajduka selekcija kvalitete nije nazočna, učestale su i promjene trenera, a sve se to odražava na momčad. Iskreno, očekivao sam puno više i da će barem biti bodovno bliži nama. Nema bodovnog imperativa pa stoga i očekujem otvorenu tekmu. Više bih volio da završi 4-3 nego 1-0.

'Modri' nemaju veliku podršku navijača pa je teško očekivati da će na Maksimiru biti 15.000 navijača.

- Dosta je negativnog oko našeg nogometa, i ne samo nogometa. Zagreb je velik i ima puno dinamovaca i hajdukovaca. Valjda će doći na Maksimir jer stvarno očekujem otvorenu utakmicu - zaključio je Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • pudin od čokolade 13.03.2012.

    cili jug naš!! prošla godina se ponavlja!! mali poljud se ponavlja! lalalala!! naprid bili!!

  • Nizozemac 13.03.2012.

    Cacicu ako sutra popusimo pakuj kofere i odlazi a i ovako neces dugo....

  • toma789 13.03.2012.

    Neznam kako može jedan trener izjaviti takvu glupost tipa "Nema bodovnog pritiska"!? Pa, pametnjaković. ako nisi znao to je derbi, i tu nema igranja na nerješeno. Čak i ako izgubiš, ako si dao sve od sebe onda možeš biti zadovoljan. I još tome Dinamo ima 10 bodova prednosti, a oni već traže alibi koda znaju da će utakmica biti sra..e, mlaka i dosadna. Mrzim takve izjave, oba dva trenera trebaju prije derbija izjaviti da idu na pobjedu i da ih drugi rezultati ne zanimaju, bez obzira na stanje na ljestvici. Pa za Bioga miloga, ovo su Dinamo i Hajduk, i još tome 1 i 2 drugi na ljestvici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare