To je to što me zanima!

Nema dvojbe: Luka će biti pravi vođa Tottenhama!

Luka Modrić se već prilagodio igri Tottenhama, s travnjaka je nakon sjajne partije protiv škotskog prvaka celtica ispraćen pljeskom punih tribina
Vidi originalni članak

digrao je sjajne 83 minute, s travnjaka su ga ispratili pljeskom. Tottenham je pobijedio Celtic 2-0, a Luka Modrić bio je ponajbolji igrač Spursa. Engleski mediji prepuni su hvale za njega, dokazao je da će biti pojačanje Londončanima.
- Bolji su od nas. Nije ni čudo kad imaju Berbatova, Modrića i Benta - rekao je Celticov trener Gordon Strachan. I dok je u napadu Spursa sada gužva - jer Berbatov je prvi put zaigrao u pripremama, pa se nagađa da bi mogao ostati - u veznom redu nema upitnika.
- Sve je jasno, Luka Modrić bit će vođa novoga Tottenhama - piše londonski dnevnik Daily Mail, a svi engleski mediji pišu o novom snažnom tandemu, Modrić - Aršavin. Tottenham je, navodno, i dalje ostao u igri za Aršavina, iako neke informacije iz Engleske govore da je Zenit odbio ponudu od oko 30 mil. eura.
- Uh, kakav bi to tandem bio, Modrić i Aršavin bili bi zalog povratka Tottenhama u vrh engleskog nogometa - pišu engleski mediji i prenose izjave Slavena Bilića još s Eura.
- Samo je Kaka bolji od Luke!
A bivši trener Tottenhama Martin Jol pomalo i zavidi svom nasljedniku, Španjolcu Juande Ramosu.
- Lakše mu je nego meni. On je sad uspio kupiti igrače top klase kao što je Modrić, kao što je Aršavin, dođe li. A ja sam imao samo Kaboula i Taarabta, igrače koje nitko ne zna - kaže Jol.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Miso26 03.08.2008.

    Spustimo se malo pa pricekajmo da se decko privikne na PS, nije to dinamo!

  • lilo_09 02.08.2008.

    Fali vam pocetak teksta! Naprijed Luka!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare