To je to što me zanima!

Fiorentina stradala kod Rome: Džeko najbolji strijelac Serie A

Fiorentina je nastupala bez svog najboljeg napadača Nikole Kalinića i odmah to nije bilo to. Doduše, nisu mogli igrom parirati raspoloženoj Romi koja je gospodarila terenom svih 90 minuta
Vidi originalni članak

Nema samo Juventus savršen učinak na domaćem terenu. Torinski sastav u 12 utakmica ima isto toliko pobjeda, no Roma ima tek jednu manje u svojih 11 domaćih utakmica na Olimpicu.

Večeras su 'torpedirali' inače opasnu Fiorentinu 4-0 na krilima od danas prvog topnika Serie A, Edina Džeke. Sjajni BiH reprezentativac stigao je do 17. gola u Serie A čime je pretekao Napolijevog Driesa Mertensa koji je minulog vikenda stigao do 16. gola.

Fiorentina je nastupala bez svog najboljeg napadača Nikole Kalinića i odmah to nije bilo to. Doduše, nisu mogli igrom parirati raspoloženoj Romi koja je gospodarila terenom svih 90 minuta. Nije ovo bila niti sjena momčadi koja je ne tako davno učinila nemoćnim aktualnog prvaka iz Torina.

Roma - Fiorentina Rezultati uživo

Džeko je zabio u 39. minuti za 1-0 na asistenciju De Rossija, a Federico Fazio povisio je na 2-0 u 58. poslije nove asistencije kapetana Danielea De Rossija. Ponajbolji europski veznjak Radja Nainggolan poentirao je u 75. na asistenciju Strootmana, a konačnih 4-0 postavlja sjajni Džeko elegantnim golom u 83. minuti.

Milan Badelj igrao je svih 90 minuta za 'viole', dok Hrvoje Milić nije ulazio u igru.

Roma se tako primakla Juventusu četiri boda zaostatka, no Juve sutra gostuje kod autsajdera Crotonea, predzadnje momčadi Serie A, pa ima priliku se odvojiti na velikih sedam bodova.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Johnny Dorelli 08.02.2017.

    Hej baš je šteta, što je West Ham bez Payeta, mogao je otići al' ne prije ljeta...

  • zuki92 07.02.2017.

    E ovo je Džeko iz Wolfsburga kad je bio najbolja špica Bundeslige i eventualno prve sezone u Cityju... Klasa je bio, klasa ostao, da je prije otišao iz Cityja možda bi i zavidniju karijeru imao

  • kamen1983 07.02.2017.

    Dzeko pravi sportas i covik

Komentiraj...
Vidi sve komentare