To je to što me zanima!

Pa konačno! Modrić produžio ugovor: Luka i Perez gledali video i zajedno se smijali...

Modrić je u Madridu zajedno s predsjednikom Florentinom Perezom potpisao produljenje ugovora s 'kraljevskim' klubom nakon čega će se vratiti na okupljanje reprezentacije
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (36) produžio je ugovor s europskim prvakom Real Madridom za dodatnu sezonu, do 30.lipnja 2023. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić, s 36 godina najstariji igrač “kraljevskog kluba”, u srijedu je na stadionu Santiago Bernabeu potpisao ugovor u društvu predsjednika Florentina Pereza. Zajedno su gledali video najboljih Lukinih trenutaka i smijali se.

Real Madrid nije organizirao konferenciju za medije, već je samo objavio priopćenje te priložio VIDEO.

Modrić igra za Real Madrid od kolovoza 2012. kada je došao iz londonskog Tottenhama, a sadašnji ugovor mu istječe 30.lipnja.

Vezni igrač s brojem 10 na leđima osvojio je 20 trofeja s Real Madridom, od kojih pet Liga prvaka. Klub je ove godine osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup.

Modrić će se nakon potpisivanja ugovora vratiti na okupljanje reprezentacije koju čekaju utakmice s Danskom i Francuskom u Ligi nacija. Modrić je u ponedjeljak u remiju Hrvatske i Francuske 1-1 u Splitu odigrao 150. utakmicu u “kockastom” dresu.

VELIKI JUBILEJ MALOG MAESTRA Lukinih 150: Divi mu se cijeli svijet, a Francuzi su mu iskazali počast kakva se rijetko viđa

Hrvatski 'maestro' u Real Madrid stigao je 2012. godine te je ukupno za 'kraljeve' u svim natjecanjima odigrao 436 utakmica i zabio 31 gol uz 73 asistencije. 

Iako je u 37. godini života, Luka i dalje pokazuje su godine nevažne te svojim majstorijama na terenu ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje nogometa. 

Prije četiri godine postao je najbolji nogometaš na svijetu te je osvojio sve individualne nagrade koje jedan nogometaš može osvojiti. Jedan od najpoznatijih sportskih dnevnika, madridska Marca, dodijelila mu je nagradu Marca Leyenda (legenda) koju su dobivali najveći sportaši svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gnojna družina 09.06.2022.

    Potpisat novi ugovor sa jednim realom na ulasku u 37. god je cudo.

  • ALLinONE!! 08.06.2022.

    Jesu se utrgli

  • Fortuna1895 08.06.2022.

    jedan je Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare