To je to što me zanima!

Nema kraja iznenađenjima u Francuskoj: Lille dobio Lyon

Nogometaši Lyona pružili su priliku PSG-u da pobjedom nad Monacom preuzmu čelo Ligue 1. Prvi put nakon pet godina izgubili su unatoč vodstvu na poluvremenu
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak trećeplasirani Marseille neočekivano ispustio 2-0 protiv Caena i izgubio 2-3, puno bolje nije prošao ni vodeći Lyon. "Lavovi" su trebali potvrditi prvu poziciju na gostovanju kod Lillea, ali također su izgubili. Bilo je 2-1 za domaćine.

Gosti su odlično otvorili utakmicu i poveli već u trećoj minuti. Korner s lijeve strane izveo je Nabil Fekir, a Corentin Tolisso ostao nečuvan na desetak metara od gola i poentirao za 0-1.

Ipak, u samo četiri minute nastavka Lille je preokrenuo utakmicu. U 56. minuti Gueye je nakon gužve iz blizine izjednačio, a već u 60. bilo je 2-1. Marcos Lopes sve je napravio sam i zabio za veliki skalp domaćina.

Zanimljivo je da je to bio prvi prvenstveni poraz Lyona nakon vodstva na poluvremenu još od 2009., a tada ih je također svladao Lille.

Na ljestvici Lyon vodi s 54 boda, dva boda i utakmicom više od PSG-a. Parižani u nedjelju od 21 sat gostuju kod Subašićeva Monaca. Treći je Marseille s 50 bodova, a Monaco četvrti s 43 boda i dvije utakmice manje od Lyona i Marseillea.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • LukaLivaja 01.03.2015.

    pokazali ste da ste dobra momčad ima te sjajne vezne igrače pokazali ste da ste momčad protiv Arsenal dobro igrate pokažite tu igru protiv PSG-a

  • LukaLivaja 01.03.2015.

    Monako sretno večeras u derbiju

  • Milivoj Kačavenda 01.03.2015.

    za poraz Lyona sigurno je kriv Lovren!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare