To je to što me zanima!

Pjaca se opet ozlijedio, Brekalo zabio svoj prvijenac za Torino

Hrvatski reprezentativac postigao je prvijenac za talijanski klub u trećem nastupu na gostovanju kod Venezije. Brekalo je načeo domaćine u 56. minuti na asistenciju Singa koji mu je asistirao na zicer iz blizine.
Vidi originalni članak

I treće kolo zaredom Hrvati zabijaju za Torino. Nakon dva gola Marka Pjace Sassuolu i Laziju na red je došao i Josip Brekalo. Ali, kao i u drugom Pjacinom slučaju, tek za bod kod Venezije (1-1).

Hrvatski reprezentativac postigao je prvijenac za talijanski klub u trećem nastupu. Brekalo je načeo domaćine u 56. minuti na asistenciju Singa koji mu je asistirao na zicer iz blizine.

Brekala je Jurić postavio od prve minute, dok u kadru zbog ozljede nije bilo Pjace.

Gol možete pogledati OVDJE.

Domaćini su do izjednačenja došli u 79. minuti s bijele točke preko Aramua, a gosti su ostali s igračem manje (Djidji), kada je Jurić izvadio Brekala iz igre za zadnjih 15 minuta tijekom kojih domaćini nisu uspjeli do potpunog preokreta.

Torino je s ovim bodom prestigao Juventus na devetom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • FokuMe 28.09.2021.

    Pari da je Pjaca raden od stiropora

  • 28.09.2021.

    Djaba sve kad ne mogu nikog pobjedit🙈

  • RedDoor 28.09.2021.

    Brekalo treba biti prva alternativa za Perišića i budućnost reprezentacije, a ne Oršić, koji od Tottenhama nije u formi. A umjesto Oršića zovnuti konačno pravog centarfora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare