To je to što me zanima!

Nema mjesta za sve navijače Feyenoorda, otvaraju fan-zonu

Nizozemci su dobili 600 ulaznica, a u Rijeku dolazi 2000 navijača. Forma Nizozemaca je sve bolja, ali Kantrida je pod Kekom u Europi dosad neosvojiva...
Vidi originalni članak

Feyenoord dugo nije mogao ući u formu na početku sezone. Nije išlo bez De Vrija, Pellea, Martinsa, Janmaata, koji su otišli, ali je Rijekin idući protivnik u Euroligi u posljednjih mjesec dana povezao četiri pobjede.

Forma Nizozemaca je sve bolja, ali Kantrida je ipak pod Kekovim vodstvom u Europi dosad neosvojiva.

- Oni su se sad očito digli u formi. To je ipak nizozemska škola - kaže nam Matjaž Kek, koji se i kao igrač i kao trener susretao s Nizozemcima.

- Kao igrač s Mariborom sam igrao protiv PSV-a. Dobro smo se držali, ali smo na kraju ispali. Bio sam slovenski izbornik kad smo dvaput igrali protiv Nizozemske, oni su bili premoćni. Valjda je vrijeme da napokon ‘skinem’ Nizozemce - rekao je slovenski strateg.

Feyenoord je dobio 600 ulaznica za ogled na Kantridi, ali njihovih navijača dolazi mnogo više. Het Legioen najavio je dolazak oko 2000 navijača. Radi se o skupini koja je brojna na gostovanjima. Jednom ih je na utakmicu u Njemačku pratilo 15.000 navijača. Riječani će za navijače gostiju koji neće moći na stadion organizirati fan-zonu. Standard je nakon novog poraza u Belgiji otpustio trenera. Klupu Belgijaca jučer je privremeno preuzeo Ivan Vukomanović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ri0051 21.10.2014.

    Betis, Lyon i Vitoria lani, Sevilla prošlo kolo, sad bi trebala doći pobjeda. Ajmo Rijeka

  • Glasaj za HSP1861 21.10.2014.

    Riijeka je favorit I ovoj utakmici.

  • peter_1 21.10.2014.

    tako se voli klub da dolaze na maksimir dobili bi cijeli stadion a dinamovci bi se rasporedili po jugu

Komentiraj...
Vidi sve komentare