To je to što me zanima!

Nema poštede: 'Vatreni' protiv Tunisa u najjačem sastavu...

Tu smo utakmicu apsolutno željeli izbjeći, ali UEFA je stroga što se toga tiče i morat ćemo odigrati protiv Tunisa bez obzira na to što nismo oduševljeni, rekao je Zlatko Dalić i odlučio ne poštediti nikoga...
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Wales 2-1 u bitnoj utakmici u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Bio je težak susret po sparnom i vrućem Gradskom vrtu gdje su igrači nakon posljednjeg sučevog zvižduka popadali od umora. No još nije vrijeme za odmor.

Hrvatska u utorak u Varaždinu igra prijateljsku utakmicu protiv Tunisa i Zlatko Dalić je odlučio kako nitko od igrača neće dobiti poštedu u njegovom gradu, odnosno da će mu svi reprezentativci biti na raspolaganju. Među njima je i Duje Ćaleta-Car koji neće nastupati ovo ljeto na Europskom prvenstvu U21.

Naši reprezentativci su nakon utakmice protiv Walesa izgledali iscrpljeno i iscijeđeno, a kako i neće nakon naporne sezone i teške sparine koja ih je dočekala u Osijeku. Utakmica protiv Tunisa pomoć će Daliću da riješi neke dvojbe za buduće utakmice, no realno gledajući, ona je nepotrebna na kraju sezone kada je većina igrača u glavi već na odmoru. S tim se složio Zlatko Dalić i priznao da moraju odigrati tu utakmicu.

- Svi idemo u Varaždin, znam da je igračima naporno, ali nakon Tunisa ćemo otići na odmor - izričit je bio izbornik.

Igrači su dobili nedjelju slobodno, a sastat će se u ponedjeljak navečer u Varaždinu.

- Tu smo utakmicu apsolutno željeli izbjeći, ali UEFA je stroga što se toga tiče i morat ćemo odigrati protiv Tunisa bez obzira na to što nismo oduševljeni. Iskoristit ću je da dam priliku novim dečkima i igračima koji su možda malo svježiji nakon ove naporne sezone - rekao je Dalić još uoči utakmice protiv Velšana.

Nije sigurno bajno jer će 'vatrene' i u Varaždinu dočekati sparina, no utakmicu moraju odraditi...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • papilon100 10.06.2019.

    Nemogu svatit tu Dalicevu tvrdoglavost i nestrucnost,kada misli doticni uigravat nove igrace jer svako ko nas prati svaca nas nacin igre i lako nam parira.Nerazgovara sa trenerima iz HNL azove igrace bez imalo logike ko Skorica koji je i u godinama i nepase ko takav u sistem u kojem igramo.Iz Dinama zove samo dvoje igraca a nezove ni Orsica ni Sunjica.Ja sam selio Modrica na destku sada svacam da on najbolja sestica na svjetu a sestica imamo na bacanje uz Modrica,Raketica,Badelja.Sunjic bi bio veliki osigurac za Modrica jer ima izvaredan pregled igre i cvrstinu sto drugima fali.Evo gledam zenski nogomet i vidim izradene situacije super centarsuteve kombinacije kod prekida ispucavanje auta sa mozgom i prije svega udarce iz daljine pa se pitam kako to cure mogu a nesi niti mogu a kamoli da znaju.Gledam Nizozemska i Portugal ti Nizozemci bas svi znaju driblat i kako kombiniraju u punom trku kad igrac koji ima loptu svi mu se odkrivaju tako da ima 5 mogucnosti za predat loptu a ne ko nasi ima loptu a nasi se niti krecu niti otkrivaju.Cesto sam imo osjecaj da ih ima vise na terenu i samo zato sto nisu pucali iz daljine izgubili.Portugal cvrst u duelima tehnicki jak a gol postignut udarcem iz daljine a nasi nikako da svate oni bi se usetali u gol sa loptom.Mi nemamo plan B niti neke nove igrace za iznenadit protivnika i to je veliki problem za buducnost.Igrat prijateljske utakmice sa najacim igracima je nemoc trenera nesto novo izmislit i uciniti znak da trener nezna niti moze.

  • noobcamper 09.06.2019.

    Trebas uigravati Hrvatsku za buducnost BEZ Modrica. Neces valjda vjezbati u kvalama za SP. Sad je prilika. Ako to ne uradis to ti je veliki minus za buducnost reprezentacije

  • 09.06.2019.

    Ako vam se ne igra tekma zovite mene da je prekinem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare