To je to što me zanima!

Nema promjena: Bogdanović i Tomas propuštaju Makedoniju

Makedonija, Nizozemska i Gruzija svakako nisu košarkaški rang jedne Grčke ili Slovenije te bi naši igrači trebali iznijeti pobjede i bez Bogdanovića i Tomasa...
Vidi originalni članak

Hrvatska košarkaška reprezentacija nakon uvodne pobjede protiv Slovenije te poraza u zadnjim sekundama protiv Grčke, u trećem kolu Europskog prvenstva igra protiv reprezentacije Makedonije. 

Nažalost pred domaćom publikom igramo bez dva izrazito bitna igrača, a kako stvari stoje i u večerašnjoj utakmici izbornik Velimir Perasović neće moći računati na Bojana Bogdanovića i Marka Tomasa

Bogdanović je na utakmici protiv Slovenije zaradio lakši potres mozga i propustio ogled protiv Grčke, a vijesti iz liječničkog tabora reprezentacije govore kako popularni Babo treba još odmora te kako će, bude li reprezentacija pobjeđivala i bez njega, zaigrati tek u drugoj fazi, točnije u osmini finala koju najvjerojatnije igramo u nedjelju. 

Otprilike isto vrijedi i za Marka Tomasa iako bi on mogao na parket i u četvrtak protiv Gruzije da 'osjeti momčad' i zaigra pred domaćom publikom. Makedonija, Nizozemska i Gruzija svakako nisu košarkaški rang jedne Grčke ili Slovenije te bi naši igrači trebali iznijeti pobjede i bez spomenutog dvojca, a nadamo se samo kako neće biti novih problema s ozljedama. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mihicaa_1 08.09.2015.

    jel majketi?

  • deeb 08.09.2015.

    nije ovo nije ono!svako svakog moze danas pobjedit i iznenadit!sta mi nismo vec izgubili od makedonije?

  • napoleonov sin 08.09.2015.

    izgubit će i ovu utaKMIcu-puno se ku,,, a ništa od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare