To je to što me zanima!

Nema razlike između Barce i nas, da nema Lea bili bi jednaki

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
"Moram reći da u ove dvije utakmice nisam vidio neku veliku razliku između Barce i nas. Leo je izvanredan nogometaš, ali osim njega je sve to bilo dosta izjednačeno"
Vidi originalni članak

Ništa nije ostalo u našem tanku, dali smo sve od sebe, rekao je Vincent Kompany, kapetan Manchester Cityja nakon ispadanja od Barcelone u osmini finala Lige prvaka pa nastavio:

- Možda bi nešto i napravili da smo ranije zabili. Zakinuti smo i za kazneni udarac. No ovo nam je tek treća sezona u ovom natjecanju, doći će naš trenutak. Nikoga se ne trebamo bojati. Moram reći da u ove dvije utakmice nisam vidio neku veliku razliku između nas i Barcelone. Messi je izvanredan nogometaš, ali osim njega je sve to bilo dosta izjednačeno.

Leo Messi bio je zadovoljan.

- Posljednjih nekoliko utakmica nismo bili pravi. Napokon su gledatelji i navijači vidjeli Barcu na kakvu su navikli. Pobijedili smo velikog suparnika.

Trener Gerardo Martino odahnuo je.

- Bilo je trenutaka u kojima smo kontrolirali utakmicu, ali i onih u kojima smo se mučili. Moram istaknuti kako nam je publika puno pomogla večeras. Cijelo vrijeme su nam davali podršku, a to je igračima puno značilo. Upravo nam je takva utakmica trebala. Kada ovako igramo, onda možemo pobijediti svakog na svijetu!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Cristina Penaldina 13.03.2014.

    Ma jok nema razlike!

  • Frenkyy 13.03.2014.

    Dan 23.03.2014. će dat sve odgovore!!! Leo,kad je "u elementu", onda je svemirac za sve! Ovo ostalo je samo prosjek!

  • 13.03.2014.

    Bio sam uvjeren da će City proć,ali sam ostao razočaran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare