To je to što me zanima!

Nema straha: Gojak ipak nije ozlijeđen i igrat će Ligu prvaka

Amer Gojak izašao je šepajući u 78. minuti na utakmici s Interom što je 'plavima' nagoviještalo veliki udarac. Srećom, ozljeda nije teže prirode i veznjak je već jutros trenirao sa suigračima
Vidi originalni članak

Dinamo u srijedu u 21 sat na Maksimiru dočekuje norveški Rosenborg u playoffu Lige prvaka. Momčad Nenada Bjelice u petak je igrala prvenstvenu utakmicu protiv Intera u Zaprešiću, a unatoč pobjedi preokretom 2-1 imala je razloga za nezadovoljstvo.

Amer Gojak iz igre je izašao šepajući u 78. minuti što je 'plavima' nagoviještalo veliki udarac. Gojak je standardan član prve postave i jedan od najaktivnijih igrača na travnjaku pa bi njegovim izostankom uoči važne utakmice s Rosenborgom Bjelica bio u manjim problemima.

No, dobra vijest je da ozljeda veznjaka nije teže prirode i da je nakon obavljenog liječničkog pregleda Gojak već jutros trenirao sa suigračima.

U dosadašnjem dijelu sezone HNL-a odigrao je pet utakmica i pritom postigao jedan gol uz dvije asistencije, od čega je posljednja bila sinoć protiv Intera. Zabio je i Ferencvarošu u Ligi prvaka.

Odahnuti može i Robert Prosinečki koji sve više vjeruje mladom bh. nogometašu i koji će igrati bitnu rolu u nadolazećim utakmicama s Lihtenštajnom i Armenijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mali.kasper 17.08.2019.

    Pa ako baš mora...

  • aavent 17.08.2019.

    Igrac ce, kako da ne, nema za njega vise prve postave istisno ga Moro

  • kajzanavek 17.08.2019.

    E sad baš ima straha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare