To je to što me zanima!

Nemaš kartu za PSG i Zagreb? Srećom, postoji i druga opcija

Ulaznice za Arenu odavno su rasprodane, a svi oni koji ipak žele biti dio rukometnog spektakla u subotu navečer, tu je atraktivna "fan zona" na platou pokraj dvorane
Vidi originalni članak

PPD Zagreb je najgledanija momčad rukometne Lige prvaka, Vuja i njegovi igrači izazvali su pravu rukometnu euforiju nakon što su izbacili RN Löwen, i to potpuno zasluženo. Dio ulaznica je podijeljen, dio je bio u prodaji, a zajedničko im je da ih - više nema. No zato je tu druga opcija, samo malo lošija od ove prve... Naime, na platou uz Arenu Zagreb bit će postavljen šator u kojem će se smjestiti "fan zona" za sve navijače bez ulaznice koji će željeti osjetiti šušur koji prati ovako veliku utakmicu.

Program počinje već u 16 sati, uz DJ-e i zabavni program za sve uzraste. Djeca će moći pucati na gol na kojem će biti lik novog miljenika nacije Ivana Stevanovića, osvojiti i poneku nagradu, dok će se odrasli moći zabavljati uz gastronomsku ponudu, hranu i piće po, kažu u klubu, popularnim cijenama. U "fan zoni" pratit će se utakmica, a iz PPD Zagreba najavljuju i iznenađenje. Oni najsretniji, priča se, mogli bi doći do posljednje ulaznice koja još nema svog vlasnika... Jedina opasnost je loše vrijeme, eventualna kiša, no zato i postoji šator, da svi navijači budu na sigurnom, odnosno na suhom.

Utakmica protiv PSG-a počinje u 20.30 sati, ali iz kluba mole sve navijače da uđu u dvoranu do 20 sati. Razlog? Vrlo jednostavan - priprema se spektakl. Već smo i navikli na spektakularne uvode u najveće utakmice kad je riječ o PPD Zagrebu, ali ovoga puta će, kažu, biti još bolje, uz neka posebna iznenađenja. Među njima će biti i nastup "Prljavog kazališta", čiji su članovi veliki navijači PPD Zagreba.

- Dečki iz benda bit će na utakmici, ali ne s besplatnim kartama, nisu ih ni tražili. Svi do jednog su otišli i kupili ih, a sami su predložili da nastupe uoči utakmice. Hvala im na tome - rekao je u ime kluba glasnogovornik Goran Roknić.

Sve je, čini se, spremno za jednu lijepu sportsku večer, koja će u "fan zoni" trajati sve do ponoći. Da se proslavi pobjeda ili, po lošijem scenariju, pronađe utjeha što je pobjeda pobjegla...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • rafica 23.04.2016.

    imam dvije karte viska, trebaju kome?

  • OrcaPerestrojka 23.04.2016.

    Himalaja tres jedan osam šest dva rukomeeeeeeeet. U boj u boj bijeli bijeliiiii u boj za Zagreb svooooooooj Zagreb Badel u srcu nam stoji vi ste šampioniiiiiiiiiiiiii ( Vraćaju se dani ponosa i slave)

  • the.king 22.04.2016.

    Ima tko 2 karte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare