To je to što me zanima!

Opsovao je Allegrija pa izletio iz Juveove momčadi za Porto

Unatoč tome što je baš Bonucci 'poslao' Juve na Porto golčinom kod Seville u najvažnijoj utakmici skupine, nije bilo popusta za njegovo ponašanje poslije utakmice protiv Palerma
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svjetskih stopera te ponajbolji igrač torinskog Juventusa Leonardo Bonucci sutra neće igrati protiv Porta. Razlog nije ozljeda, kao niti kartoni, njega je trener Massimiliano Allegri odlučio poslati na tribine zbog nediscipline.

Njih su se dvojica posvađali za vrijeme utakmice s Palermom. Trener je igrača počastio s 'od****' a ovaj mu je na kraju uzvratio sa 'Idi k vragu!'.

Unatoč tome što je baš Bonucci 'poslao' Juve na Porto golčinom kod Seville u najvažnijoj utakmici skupine, nije bilo popusta za njegovo ponašanje na utakmici protiv Palerma prethodnog petka.

Ovo nije prvi incident u klubu na relaciji trener-igrač. Ranije su se sukobljavali Mandžukić i Allegri, kao i Dybala i trener. Čini se kako glasine Allegrijevog odlaska iz Torina nose određenu dozu istine jer napetost raste iz tjedna u tjedan. 

Mandžukić će sutra sigurno početi budući da je Allegri rekao na pressici:

- Sutra je sigurno kako počinju Cuadrado, Dybala, Mandžukić i Higuain.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Redovan 21.02.2017.

    E to je trener i autoritet u ekipi. Nedopustivo je da pojedinci imaju povlasteni status u ekipi, da misle da su nedodirljivi. Pravila moraju bit za sve ista, bez obzira kako se ti zvao i prezivao... Da me krivo ne shvatite, Bonucci mi je jedan od najdrazih stopera danasnjice...

  • fcbarca_1 21.02.2017.

    glupi allegri

  • mestar 21.02.2017.

    U ozbiljnu klubu ne moze ti nitko pomoc ako se zamjeris treneru. Sjecate se Juan Riquelma za mene jednog od najboljih svijetskih srednjih igraca u to vrijeme kako je prosao u spanjolskoj kad se zamjerio treneru?Nije to kao kod nas da igraci imaju vise ovlasti nego treneri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare