To je to što me zanima!

Nemoguća misija: Cibalia na Rujevicu dolazi bez 11 igrača!

Remi bi bio senzacija, pravo čudo. Važno je samo da odigramo dobro i da se ne osramotimo, rekao je Mladen Bartolović prije gostovanja na Rujevici na koje je otišao bez 11 igrača
Vidi originalni članak

Odlučujuću utakmicu prvenstva u kojoj bi Cibalia trebala uzeti barem bod da bi Dinamo imao teoretske šanse za naslov, a sva tri da bi one bile realne, Vinkovčani će igrati bez 11 igrača!

Od prije se znalo da su im kartonirani Baša, Čuljak, Matija Mišić, Tomašević i Zgrablić, a sad su ostali bez još petorice ozlijeđenih (Crnčević, Romić, Šimunac, Ivkić i Mastelić) te Vitaića, kojem je potreban predah uoči odlučujuće utakmice za ostanak protiv Lokomotive.

A kada pretposljednjoj momčadi HNL-a uzmete 11 igrača, onda znate kakvi su im izgledi u dvorištu kod najbolje momčadi. Zapravo, ako ćemo realno, Cibalia je ovu utakmicu, točnije, bodove s ove utakmice, davno prekrižila, pa je treneru Bartoloviću u prvom planu posljednje kolo protiv Lokomotive, utakmica koja za njih ima značenje kao ova večerašnja Riječanima.

- Pokušat ćemo im zakomplicirati priču, ali oni su apsolutni favoriti. Remi bi bio senzacija, pravo čudo. Važno je samo da odigramo dobro i da se ne osramotimo. Veseli nas pun stadion, svakom igraču je to pravi doživljaj, uostalom zbog tih punih tribina se i igra - rekao je Mladen Bartolović.

Čini se, dakle, da se Cibalia praktički unaprijed predala, no nije ni čudo budući da je Ivajlo Petev jučer izjavio ovo:

- Prvenstvo je gotovo, Rijeka je prvak, mi moramo izvući pouke iz ove sezone i analizirati svoje pogreške.
 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • maxa_mad 21.05.2017.

    zaboli me kita ko će biti prvak, oko čega se vi raspravljate i prepirete... sta imate od tog ko je prvak, imate tuki kao i ja, odavno je ta liga postala gadljiva i negldljiva da ti se povraca na sve kad vidis sta se desava... ovdje nas je sigurno najmanje 50 % zablokirano i ovrseno a vi se natezete ko će odnjet neki usrani pehar iz usrane lige, di će oni staviti lovicu neku u djepić ozić na ljetovanja a vi glodjite kosti sirotinjo i navijajte, e jesmo idioti...

  • kisegi007 21.05.2017.

    cibalija je puno puta dobijala žute i crvene kartone i kad je trebalo i kad nije potkradana na utakmicama od dinama hajduka i nekih drugih imaju skromnu momčad koja ima proračun kao jedan igrač rijeke ili dinama dečki junački bore za svoju ekipu i svoj grad tako će biti i danas.

  • goranko5 21.05.2017.

    sad je sve pošteno kad cibalia dolazi bez 11 igrača :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare