To je to što me zanima!

Nenadu Bjelici jedna utakmica kazne, Dinamo sprema žalbu...

Nenad Bjelica nije napravio (pre)veliki prekršaj, niti je isključen zbog bilo kakve vrste prigovora ili ružnog gestikuliranja prema sucima. Dinamo je uvjeren kako će priča biti zaključena - financijskom kaznom treneru
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica isključen je na utakmici Dinama i Viktorije Plzen, a neslužbeno doznajemo da je kažnjen jednom utakmicom zabrane vođenja svoje momčadi s klupe. Trener Dinama prema tome neće moći voditi domaću utakmicu Dinama i Benfice, no u Maksimiru spremaju žalbu.

Čelnici Dinama do ponedjeljka (25. veljače) trebaju uložiti žalbu, a onda će Disciplinska komisija Uefe u četvrtak (28. veljače) donijeti konačnu odluku o ovom slučaju.



U Dinamu i dalje vjeruju kako će njihova žalba proći glatko, trener Dinama ipak nije napravio (pre)veliki prekršaj, niti je isključen zbog bilo kakve vrste prigovora ili ružnog gestikuliranja prema sucima. Dinamo će svim silama pokušati zaštiti svog trenera, dapače mnogi su uvjereni kako će cijela priča biti zaključena - financijskom kaznom za Nenada Bjelicu.

No, pričekajmo četvrtak i 28. veljače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo čeka kazna i zbog propusta u organizaciji

Europska krovna nogometna organizacija započela je disciplinski postupak protiv hrvatskog prvaka i zbog niza prekršaja i propusta u organizaciji, a riječ je o bakljadi Dinamovih navijača, ubacivanju predmeta u teren, blokiranih stepenica na tribinama tijekom utakmice.

Naš prvak je zbog sličnih prekršaja već nekoliko puta kažnjavan. U rujnu su platili 15 tisuća eura zbog uporabe pirotehnike te bacanje objekata s gostujuće tribine na utakmici u Švicarskoj koja je igrana 22. kolovoza te 24 tisuće eura zbog blokiranih stepenica te uporabe pirotehnike na uzvratnoj utakmicu u Maksimiru.

Upotreba pirotehnike, bacanje predmeta na travnjak, tučnjava navijača kao i rasizam razlozi su zbog kojih je Dinamo rigorozno kažnjen od Uefe za incidente na utakmici protiv Anderlechta u Bruxellesu 4. listopada. Iz Nyona je stigla kazna od 50 tisuća eura, kao i prazan sjever na utakmici protiv Trnave. 

Uefa će zaključak svoje istrage objaviti 28. ožujka, što znači da će kazna vrijediti tek za četvrtfinale Europske lige.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • stbbb 23.02.2019.

    Pozivamo nase prijatelje Funcute i navijace Panatenikosa na utakmicu protiv Benfike.Sve za Dinamo ,Dinamo ni za sta!

  • jo2hn8ny 22.02.2019.

    Još jedan dokaz da UEFA ne voli da hrvati pobjeđuju.

  • neven79 22.02.2019.

    Ne kuzim ovu kaznu zbog blokiranja stepenica na tribini,a bvb di svi navijaci stoje,sta tamo dolaze na tribinu liftom??

Komentiraj...
Vidi sve komentare