To je to što me zanima!

Neopisivo! Emotivna Modrićeva čestitka kćerkici za rođendan...

Ema Modrić proslavila je šesti rođendan, a ispod objave njezinog oca na Instagramu su joj čestitali Benzema, Keane, Klasnić, Badr Hari te supruge Vedrana Ćorluke, Matea Kovačića i Tonija Kroosa
Vidi originalni članak

Neopisiva ljubav! Sretan ti rođendan, moje sve, napisao je ponosni tata Luka Modrić na Instagramu. Emotivnom porukom kapetan hrvatske nogometne reprezentacije čestitao je šesti rođendan svojoj kćerkici Emi, a objavljene fotografije pokazuju snagu njegove očinske ljubavi.

Lukina objava je u manje od 24 sata sakupila gotovo 800.000 lajkova, a u komentarima su uslijedile brojne čestitke slavljenici Emi. Među njima su bile poruke Karima Benzeme, Robbieja Keanea, Badr Harija, Ivana Klasnića, čestitale su i supruge nogometaša Izabel Andrijanić, Franka Batelić, Jessica Kroos te tim menadžerica reprezentacije Iva Olivari.

Maleni Modrići tati Luki su najveća podrška

Luka i Vanja Modrić imaju troje djece. Najstariji Ivano ima osam godina, a malena Sofia će na jesen napuniti dvije godine.

Modrići u Madridu žive povučeno, daleko od fokusa javnosti. Dok Luka izluđuje nogometne protivnike svojim majstorijama, Vanja se brine za obitelj, a u svim najvažnijim trenucima karijere uz Luku su bili supruga i djeca. Pratili su ga u Rusiji tijekom Svjetskog prvenstva, bili su uz njega na dodjeli Zlatne lopte gdje je trijumfalno slavio, a kasnije su Modrići ponosno pozirali uz osvojeni trofej.

Sa svim očevim medaljama i osvojenim nagradama Ivano, Ema i Sofia fotografirali su se i na proslavi Nove godine, a ponosni otac je obiteljskom fotografijom svojih najmilijih zaželio sretnu i uspješnu 2019. godinu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • perobao 26.04.2019.

    "Neopisivo" a kako bi trbala glasiti cestitka da nalov bude opisivo, "drugarice" jelena ovo ti je dosta prozirno.

  • Dustov 26.04.2019.

    Obitelj za primjer,skromni,normalni a veliki....

  • Mthesecond 26.04.2019.

    Luka..Mozda jedini tata na svijetu koji voli svoje dijete I cestita mu/joj rodjendan..Dirljivo..Ovo je zasluzilo vecu pozornost,vise clanaka :))) Vi ostali..Ugledajte se na Luku..Volite svoju djecu,nemojte im uskracivati ljubav :)) Luka divan primjer poslao..To samo on moze :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare