To je to što me zanima!

Nepredviđeni problemi: Osijek otvara stadion godinu kasnije...

Zbog dugotrajne procedure ishođenja građevinske dozvole te problema s pristupnom cestom i natječajem koji će na kraju vjerojatno biti poništen, stadion će biti završen tek u lipanj 2021.
Vidi originalni članak

Krajem kolovoza na Pampas su stigle prve dizalice. Značio je to konkretni početak izgradnje novog stadiona NK Osijeka nakon što je tri mjeseca pripreman teren. U samoj najavi projekta izgradnje stadiona, nogometnog kampa i pomoćnih terena kao konačni rok završetka postavljena je 2020. godina, ali sada je rok pomaknut na ljeto 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog dugotrajne procedure ishođenja građevinske dozvole te problema s pristupnom cestom i natječajem koji će na kraju vjerovatno biti poništen, stadion će biti završen tek u lipanj 2021. godine, piše SiB.hr i napominje da je to potvrdio predsjednik kluba Ivan Meštrović u službenom dopisu Gradu Osijeku.

Na Pampasu se radi punom parom, ali "više sile" su usporile proces izgradnje nogometne arene koja je premijeru trebala imati iduće sezone. Riječ je o pravom europskom stadionu s velikim brojem ulaza, neposrednom blizinom terena i puno boljim doživljajem od ostalih hrvatskih stadiona. Imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Na Pampasu će se nalaziti sauna, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, imat će 70 mjesta za osobe s invaliditetom, press ložu za stotinjak novinara, VIP prostor s 450 mjesta...

U sklopu stadiona će biti SPA sadržaji: fitness, sauna, masaža i SPA apartman na tribini sa saunom i jacuzzijem. Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren Fan shop, ugostiteljski prostori i Sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom. Glavni investitor projekta je Škola nogometa NK Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Pričam4jezika 05.11.2019.

    Mislim da vam stadion neće biti dovoljno osvjetljen...

  • nijetebriga 10.10.2019.

    Bit ce prije zavrsen nego dinamo kamen temeljac za svoj stadion postavi ..

  • badr hari 10.10.2019.

    Dobro došli u hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare