To je to što me zanima!

Neprepoznatljivoj Hrvatskoj Francuska je očitala lekciju

Hrvatski rukometaši za kraj jakog Bring kupa u Norveškoj pretrpjeli su težak poraz 29-24 od Francuske. 'Tricolori' su blijede 'kauboje' nadigrali u svim aspektima igre
Vidi originalni članak

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u posljednjoj utakmici jakog Bring kupa u Norveškoj čekala je poslastica protiv najvećeg rivala Francuske, koja je u nedjelju navečer osramotila Golužine izabranike.

'Tricolori' su očitali rukometnu lekciju neprepoznatljivoj Hrvatskoj svladavši ju 29-24 zadavši glavobolju hrvatskom izborniku, iako se radi o pripremnoj utakmici.

Jer Francuzi su u svakom segmentu bili bolji od 'kauboja', koji nisu ni u jednom trenutku vodili, naprotiv nakon zaostatka 8-3, prvi gol iz igre postigli su u devetoj minuti. Hrvatski šuteri nisu uspjeli riješiti enigmu francuskog golmana Dumoulina, koji je sjajno zamijenio Omeyera.

Onestina momčad, koja je igrala bez nekoliko važnih igrača (Omeyer, Abalo, Gille) 'gazila' je naše rukometaše, a do poluvremena je stvorila prednost od 13-7. U drugom dijelu ništa značajno se nije promijenilo, Francuska je držala veliku prednost do najviših devet golova, a Hrvatska je tek nakon opuštanja protivnika uspjela smanjiti na prividno pristojni zaostatak.

Najefikasniji u redovima Hrvatske bio je Domagoj Duvnjak s 8 golova. Do Europskog prvenstva u Danskoj ostalo je još dosta vremena da se stvari poprave jer očito je da igra nije na razini kakvu očekujemo od 'kauboja'.

Rukometni klasik: Hrvatska i Francuska u novom okršaju

Idi na 24sata

Komentari 76

  • machiaveIIi 05.11.2013.

    Hahaha..gdje su oni stručnjaci koji su nakon utakmice na europskog govorili kako su Francuzi gotovi i da dolazi naša dominacija...

  • ViktorHrvatski Domoljub 04.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • daljinac 04.11.2013.

    sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare